2012-08-05 19:52:06
Φωτογραφία για ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑ
Προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έκανε σήμερα η Μάλαγα με ορισμένους παίκτες της να έχουν την ευκαιρία να τα πουν με παλιούς τους γνώριμους, όπως αναφέρει το "gazzetta.gr".

Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του παίκτες με θητεία στην Ισπανία, όπως οι Φουστέρ και Ιμπαγάσα και όπως ήταν φυσικό η παρουσία της Μάλαγα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ξύπνησε παλιές μνήμες και απ[οτέλεσε αφορμή για ποδοσφαιρικά πηγαδάκια και τετ α τετ.

Οι παίκτες της ισπανικής ομάδας πάτησαν στο χορτάρι των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού την Κυριακή για τις ανάγκες της προπόνησής τους και στο περιθώριο της προπόνησής τους, τους δόθηκε η ευκαιρία να τα πουν με γνωστούς και φίλους από τον Θρύλο, όπως έγινε με τους Φουστέρ και Καμπαγιέρο.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας της Μάλαγα μίλησε αρκετά με τον Ισπανό μέσο των ερυθρόλευκων, που τον καλωσόρισε στην Ελλάδα αλλά και στο ποδοσφαιρικό του... σπίτι. Άλλωστε οι δύο τους υπήρξαν για έναν χρόνο συμπαίκτες στην Έλτσε και είχαν αρκετά να συζητήσουν.

Γενικότερα οι άνθρωποι της Μάλαγα έμειναν πολύ ικανοποιημένοι και από τα γήπεδα του Ρέντη και από την φιλοξενία του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ