2012-08-03 17:31:51
Φωτογραφία για Μόνο με πραξικόπημα παίζουν στην Σούπερ Λίγκα!
ΑΕΚ, Άρης, Πανιώνιος και ΟΦΗ δεν μπορούν να εξασφαλίσουν προσωρινή φορολογική ενημερότητα μέσω κυβερνητικής στήριξης αφού δεν κατέστη δυνατό να προλάβει η Κυβέρνηση να περάσει από τη Βουλή (πριν από το κλείσιμο της) την τροπολογία που θα επέτρεπε στον Υπουργό Οικονομικών να χορηγήσει προσωρινή φορολογική ενημερότητα με υπουργική απόφαση.

Κάτι που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή τα πάντα, όσον αφορά τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, αλλά και των άλλων ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, είναι στον... αέρα. Η λύση θα μπορούσε να δοθεί πλέον μόνο με μια παρέμβαση από την πλευρά είτε της ΕΠΟ είτε του Υφυπουργείου Αθλητισμού, προκειμένου να ανασταλεί η διαδικασία αδειοδότησης για τις ΠΑΕ από την ΕΕΑ, μέχρι την επανέναρξη των εργασιών της Βουλής, ώστε να υπάρξει ο χρόνος να περάσει η τροπολογία. Αλλά με δεδομένο ότι η πιο κοντινή ημερομηνία για την ψήφιση της ρύθμισης είναι πλέον η 27η Αυγούστου, θα πρέπει να αποδεχθούν αυτοί οι φορείς να ξεκινήσει το πρωτάθλημα (στις 25 του μήνα) χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης των ομάδων
. Επίσης, ένα άλλο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι θα πρέπει η ΕΠΟ και το Υφυπουργείο Αθλητισμού να αφήσουν στην άκρη σε αυτή την υπόθεση τη διαφωνία ανάμεσά τους για τα όρια του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου, προκειμένου να αποφασιστεί ποιους έχει την αρμοδιότητα να προχωρήσει σε αυτή την παρέμβαση. Όπως και να έχει μόνο με... πραξικόπημα δηλαδή κατάργηση της ΕΕΑ ή άρση του δικαιώματος της να δίνει τις άδειες, θα μπορέσουν να παίξουν στο πρωτάθλημα αυτές οι ομάδες.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ