2012-07-28 11:30:05
Φωτογραφία για Δωρεάν Iντερνετ στις παραλίες
Δωρεάν wifi στις παραλίες που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Aργους λειτουργεί από φέτος το καλοκαίρι...με σκοπό την προσέλκυση λουομένων και τη διευκόλυνση των χρηστών νέων τεχνολογιών.

Στόχος της πρωτοβουλίας η προσέλκυση λουομένων και η διευκόλυνση όσων χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες

Δωρεάν wifi στις παραλίες που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Aργους λειτουργεί από φέτος το καλοκαίρι, με σκοπό την προσέλκυση λουομένων και τη διευκόλυνση των χρηστών νέων τεχνολογιών.

Πρόκειται για τις παραλίες της Νέας Κίου, του Κιβερίου, των Μύλων, του Τημένιου, της Δαλαμανάρας και του Αγίου Παντελεήμονος, όπου δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή με μια σειρά από παροχές.

Στις παραλίες αυτές ο δήμος τοποθέτησε ακόμα για τους λουόμενους δωρεάν ομπρέλες, ξαπλώστρες, αλλαξιέρες, ντουζ και χημικές τουαλέτες, ενώ δίνεται ιδιαίτερη προσοχή και στην καθαριότητα.


Συνεργασία

Οπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αργους, «αξιοσημείωτη είναι η συνεργασία των επαγγελματιών των περιοχών, οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση του κόσμου, με χαμηλές τιμές και ελκυστικά καταστήματα».

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος δήλωσε: «Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξυπηρετείται ο κόσμος σε ένα όμορφο περιβάλλον με αυξημένες παροχές. Ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες και τουρίστες, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και οι επισκέπτες να φεύγουν ευχαριστημένοι».
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ