2012-07-27 21:04:54
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ... ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ
Στην εκπομπή «Κόκκινα Καλάθια» του Καναλιού 1 (90,4 Fm) βρέθηκε την Παρασκευή ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού αρχικά δήλωσε αναφορικά για το αν έχει καταλάβει τι έκανε η ομάδα του την περσινή περίοδο πως «Ότι και να πω θα είναι λίγο δεν το είχαμε συνειδητοποιήσει και όσο περνάει ο καιρός το καταλαβαίνουμε όλο και περισσότερο» για να συνεχίσει ο Μάντζαρης πως «Την προηγούμενη χρονιά περάσαμε τρομερά και την αγάπη μας την έδειχνε και ο κόσμος, ο οποίος μας αγκάλιαζε στον δρόμο.Η αναγνώριση του κόσμου είναι ότι σημαντικότερο για έναν αθλητή».

Ο 21χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού συνέχισε για την... «παρέα» στην ομάδα του Θρύλου «Αφού τελειώνει η χρονιά όλοι λένε «να φύγω να ηρεμήσω, για να ξεκουραστώ». Εμείς τελειώσαμε με την Εθνική και ήμασταν πάλι μαζί. Πώς να μην πάει μπροστά αυτή η ομάδα αφού είμαστε μια παρέα».

Ο Μάντζαρης για την φετινή χρονιά τόνισε «Όλα ωραία να πάνε
. Τα πράγματα πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί που τελείωσαν. Είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης και έτσι πρέπει να ξεκινήσουμε. Το θέμα είναι ότι το ρόστερ έχει μείνει αναλλοίωτο και μένει πλέον μόνο η περίπτωση του Τζο (σ.σ: Ντόρσεϊ). Μόνο ο Μάρκο δεν έμεινε αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει με αυτήν την περίπτωση, και αυτό είναι πολύ θετικό, γιατί θα βρει έτοιμη ομάδα ο νέος κόουτς. Ο κόσμος θα περιμένει ότι δεν θα είμαστε όπως πέρσι. Ήμασταν καινούρια ομάδα αυτό ήταν το ελαφρυντικό μας. Έχουμε χάσει αυτό το αβαντάζ ανεβαίνουν οι προσδοκίες, ανεβαίνουν τα πάντα και θα είμαστε από την αρχή της χρονιάς έτοιμοι να υπερασπιστούμε τους δύο τίτλους μας».

Τέλος ο γκαρντ των Πειραιωτών δήλωσε για την περσινή χρονιά «Το καλό κλίμα στην ομάδα πιστώνεται καθαρά στον κόουτς γιατί δεν είχαμε άγχος και πίεση. Είναι στον χαρακτήρα μας. Έχουμε λιγότερη πίεση. Για φέτος θα περιμένουνε όλοι στην γωνία να μας κερδίσουνε. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι. Να μην είμαστε ένα πυροτέχνημα και να κάνουμε την δική μας πορεία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κάντε τον ήλιο... φίλο σας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κάντε τον ήλιο... φίλο σας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ