2012-07-27 21:00:02
Φωτογραφία για «ΦΟΥΛΑΡΕΙ» ΓΙΑ ΚΑΠΟΤΖΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για την απόκτηση του Μάριου Καπότζη κινείται δυναμικά ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν το πρόσωπο του νεαρού περιφερειακού του Πανιωνίου τον παίκτη που αναζητούν με το βλεμμα τους στο μέλλον.

«Κόλπο-γκρόσο με τη απόκτηση του Μάριου Καπότζη προσπαθεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα για την ένταξη του διεθνούς περιφερειακού του Πανιωνίου, ο οποίος προέρχεται από μία εντυπωσιακή σεζόν με το «κυανόλευκο» σκουφάκι και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ο ταλαντούχος παίκτης να υπογράψει στον Θρύλο!

Ακξίζιε να σημειωθεί ότι η σταθερά ανοδική πορεία του Καπότζη, δεν άφησε ασυγκίνητο τον ομοσπονδιακό προπονητή Ντράγκαν Άντριτς, ο οποίος τον κάλεσε στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Λονδίνου. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να είναι στην τελική 13αδα αλλά και μόνο το γεγονός ότι ο Σέρβος προπονητής τον έχει στο μυαλό του σημαίνει ότι μπορεί να αποτελέσει κομμάτι της επόμενης μέρας στην Εθνική ανδρών.

Σε περίπτωση κατά την οποία ο Καπότζης ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», θα αποτελέσει το τέταρτο κατά σειρά φετινό απόκτημα του Θρύλου μετά τον διεθνή Ισπανό περιφερειακό Μπλάι Μάλαρατς, τον Γιώργο Ντόσκα, που επέστρεψε μετά τη περυσινή του θητεία στην Χίο και τον νεαρόΚυριάκο Ποντικέα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ