2012-07-27 20:55:03
Φωτογραφία για Πρώτη δοκιμή 11άδας
Η ΑΕΚ το Σάββατο έχει φιλικό με την Πρέστον και ο Βαγγέλης Βλάχος την Παρασκευή έκανε την πρώτη δοκιμή 11άδας, σε σύστημα 4-2-3-1. Παρουσία οπαδών!

Πέμπτη έφτασε στην Αγγλία η Ένωση, Παρασκευή άρχισε τη δουλειά, Σάββατο έχει το πρώτο φιλικό. Η δουλειά που έχει να κάνει ο Βλάχος είναι πάρα πολύ και... επίπονη και άρχισε την Παρασκευή κάνοντας και την πρώτη του δοκιμή. Στην προπόνηση της ομάδας είχαμε διπλό και ο προπονητής έδειξε τους 11 που προορίζονται για βασικοί στο πρώτο φιλικό της ΑΕΚ.

Στο τέρμα ήταν ο Αραμπατζής, δεξί μπακ ο Αρκούδας, στόπερ οι Μπουγαΐδης και Γιάγκο, αριστερά ο Τσαμουρλίδης, στο κέντρο οι Ρίκκα και Γκερέιρο ως αμυντικά χαφ, μπροστά τους οι Λαγός (αριστερά), Γροντής (ελεύθερο ρόλο) και Φούντας (δεξιά), με τον Σταματή στην κορυφή της επίθεσης. Κατά τη διάρκεια του διπλού, πάντως, έγιναν και αλλαγές καθώς ο Λαγός πήγε δεξιά κάποια στιγμή, ο Παπαδημητρίου χρησιμοποιήθηκε ως 10άρι αντί του Γροντή και ο Νικόλτσης μπήκε αντί του Σταματή στην επίθεση.


Κυκλοφορία και τελειώματα

Τα προβλήματα της ΑΕΚ τα ξέρουν όλοι, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και ο Βλάχος έχει να κάνει πάρα πολλή δουλειά με τους παίκτες του για να καταφέρει αρχικά να κάνει σύνολο την Ένωση και από εκεί και πέρα... ό,τι ήθελε προκύψει. Ετσι, πέρα από τη δοκιμή της 11άδας στο διπλό, ο τεχνικός της Ένωσης δούλεψε με τους παίκτες του και στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στα τελειώματα των φάσεων.

Προπόνηση με οπαδούς

Η προπόνηση της Παρασκευής έγινε παρουσία οπαδών της ΑΕΚ καθώς η ORIGINAL Λονδίνου έχει πάει αλλού κι αλλού για την Ένωση σε καλοκαιρινές προετοιμασίες οπότε δε θα μπορούσε να λείψει τώρα. Τις επόμενες μέρες, πάντως, η υποστήριξη από τον κόσμο θα είναι μεγαλύτερη!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ