2012-07-20 16:55:14
Φωτογραφία για Που πας καλή μου μεσημεριάτικα με το 12ποντο; Τι τρέχει με τις γυναίκες στη Βουλιαγμένη;
Όπως και τα έχουμε ξαναπεί η κάθε ηλικία θέλει το dress code της και η κάθε ώρα της ημέρας, επίσης, τον δικό της. Τι θα πει πάω στη λαϊκή με ταγέρ; Κοιμάσαι εσύ με φόρεμά σου αν δεν είσαι τύφλα; Όχι. Πας να κάνεις βάρη με σακάκι; Δεν νομίζω. Το Σάββατο ή την Κυριακή το μεσημέρι γιατί πας να φας στη Βουλιαγμένη, τυχαίο το παράδειγμα γιατί μια χαρά περιοχή είναι και ωραιότατα τα μέρη που μπορείς να φας με το αεράκι της θάλασσας να σε χτυπά, ντυμένη σαν να πήγαινες στα μπουζούκια, για να μην πω σε αρραβώνα παλιού τύπου; Έτσι είναι. Έχω μάτια και βλέπω. Κάθε μέρα στη δουλειά ντύνεσαι κάπως. Στο σπίτι αντίστοιχα. Στο σούπερ μάρκετ αναλόγως, στο γυμναστήριο με φόρμες. Αν θα βγεις το βράδι έξω βάλε ότι πιο "καλό" έχεις, όχι όμως το καλύτερο που κράτησες για τον γάμο του καλύτερού σου φίλου.

Ίσως να φταίει η οικονομική κρίση. Δεν πολυβγαίνεις, οπότε, πότε θα τα βάλεις κι εσύ τα ψηλοτάκουνά σου και τα κοντά σου; Δίκιο έχεις
. Ίσως και να είναι η περιοχή που και καλά έχει κάτι από "καλό κόσμο" (α χαχα). Και πάλι όμως, αγάπη μου, είναι 3 η ώρα, μήπως να ξανακοιταχτείς. Τι σου συμβαίνει και έβαλες τα ψηλότερα τακούνια σου πάνω στην πιο κοντή σου φούστα και το αξεσουάρ το βαρύ; Είσαι πρωταγωνίστρια του "Sex & The City"; Που και πάλι, εκείνες πηγαίνουν για φαγητό το απόγευμα. Δεν με ενοχλεί το σέξι, αν πηγαίνει εκεί το μυαλό σου. Ούτε νιώθω κομπλεξικά, εγώ και πολλές άλλες που υπάρχουν, που έβαλα μια μιλιτέρ βερμούδα (λέω ένα παράδειγμα) με ένα μπλουζάκι, άντε κι ένα παπούτσι με τακούνι (πες τύπου αθλητικό). Νιώθω άνετα για αυτή την ώρα της ημέρας. Δεν είπα ότι είμαι και το κλύτερο παράδειγμα, διότι υπάρχουν πολύ καλύτερα από αυτό.

Αν υπήρχε αστυνομία της μόδας θα κατέβαινε νότια κάθε φορά που ερχόταν η τρόικα, διότι, λεφτά υπάρχουν. Γούστο δεν έχουμε, κυρία Μέρκελ μου...Μα, όμως, δεν γίνεται να μην σχολιάσω το τρία πατώματα μακιγιάζ και το ανάρμοστο outfit μεσημεριάτικα. Με τα συνοδευτικά τα άσχετα. Έβαλα ό,τι καλύτερο είχα. Μια ζωή την έχουμε. Μην αναβάλεις αυτό που έχεις να βάλεις σήμερα για αύριο και άλλα τέτοια επιχειρήματα που αν υπήρχε αστυνομία της μόδας στην Βουλιαγμένη (και πάλι τυχαίο το παράδειγμα, γιατί και στη Γλυφάδα το ίδιο γίνεται) θα έβγαινε και θα έκοβε πρόστιμα κάθε φορά που ερχόταν η τρόικα, διότι, λεφτά υπάρχουν. Γούστο δεν έχουμε, κυρία Μέρκελ μου   Δεν είναι σικ, δεν είναι όμορφο, είναι overdressing, είναι βλάχικο, δεν μπορεί να είναι στη Vogue, ούτε στη μόδα να ντύνεσαι βραδινά το μεσημέρι. Όχι, δεν έχω χάσει κανένα γκόμενο από εκεί, οι άντρες (ω, ναι) τα έχουν δει όλα την ημέρα και πια δεν έχουν να δώσουν τίποτα τη νύχτα, αν με καταλαβαίνεις, γιατί οι τρόποι μου δεν μου επιτρέπουν να είμαι πιο περιγραφική.
cosmo.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ