2012-07-19 18:04:26
Φωτογραφία για Παράδειγμα ο Σταφυλίδης για τους νέους
Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του τη Βέροια, αλλά και την προηγούμενη που έκλεισε τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Κώστας Σταφυλίδης σε δηλώσεις του στον «Sport 103». O Πολωνός μπακ είπε για το πώς αποφάσισε να συνεχίσει στην «βασίλισσα του Βορρά», ενώ έφερε σαν παράδειγμα για τους νέους ποδοσφαιριστές, τον Κώστα Σταφυλίδη. «Έκανα προπόνηση στην Πολωνία με την Κατοβίτσε, αλλά δε βρήκαμε τη φόρμουλα για το τι θέλω εγώ στο συμβόλαιο και τότε ήρθε η πρόταση από τη Βέροια. Μίλησα με τον κ. Χάβο για 10 λεπτά και μετά κατάλαβα ότι αυτό είναι κάτι καλό για μένα».

Για τους στόχους της νέας ομάδας τους: «Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ και η Βέροια έχουν διαφορετικούς στόχους, αλλά πιστεύω ότι ο προπονητής της νέας μου ομάδας θέλει να πάρει καλούς παίκτες και να γίνει ανταγωνιστική η Βέροια. Πιστεύω ότι θα τερματίσει τουλάχιστον στην 10η θέση. Πάντως έχουμε πολλή δουλειά μπροστά, είμαι ευχαριστημένος, χαρούμενος κι αισιόδοξος. Δεν ξέρω πως θα νιώσω την 13η αγωνιστική εναντίον του ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα είναι... σπέσιαλ αγώνας». Για την αφύπνιση του Ρομπέρ: «Για μένα ο Ρομπέρ μπορεί να παίζει βασικός συνέχεια. Ήρθε ένας νέος προπονητής κι αυτό αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τον Ρομπέρ».


Για το αν οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ αξίζουν ευκαιρίες: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς μικρούς παίκτες. Θέλουν σίγουρα κι άλλη δουλειά. Όμως για παράδειγμα ο Σταφυλίδης έπαιξε βασικός, αν κι είναι μικρός. Ο δικός του δρόμος κι άλλων μικρών θα είναι πολύ καλός. Οι άλλοι μικροί βλέπουν τον Σταφυλίδη και πιστεύουν ότι μπορούν κι αυτοί να πετύχουν το ίδιο».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ