2012-07-19 09:08:07
Φωτογραφία για ole: ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ Ο ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ!
Φαίνεται πως άλλαξαν τα δεδομένα για την περίπτωση του Πατρίσιο Ροντρίγκεζ, με την «ole» να αναφέρει πως ο «Πατίτο» έκλεισε στην Σάντος η οποία τα βρήκε με την Ιντεπεντιέντε!

Την ώρα που οι Αργεντίνοι έστελνα τον Ροντίγκεζ στον Ολυμπιακό, ακούστηκαν φήμες ότι μπήκε "σφήνα" η Σάντος και τελικά η εφημερίδα «ole» έγραψε τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) πως ο «Παπίτο» θα συνεχίσει στην Σάντος καθώς η Ιντεπεντιέντε τα βρήκε με τους Βραζιλιάνους.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Πατίτο Ροντρίγκεζ τελικά δεν θα πάει στην Ελλάδα, αλλά στη Σάντος του Νεϊμάρ, η οποία δίνει 4 εκατομμύρια δολάρια. Στην Ιντεπεντιέντε η εξέλιξη αυτή την κάνει ευτυχή αφού θα πάρει πολλά χρήματα για να κάνει μεταγραφές και να μειώσει και το έλλειμμά της. Στην Βραζιλία είχε πάει ήδη και ο Μπουρίτο Μαρτίνες (Κορίνθιανς).

Πάντως το μόνο που είχε να κάνει ο Πατίτο Ροντρίγκεζ ήταν να αλλάξει το αεροπορικό εισιτήριο. Τελικά, ο προορισμός δεν θα είναι η Ελλάδα, από όπου ο Ολυμπιακός είχε κάνει την καλύτερη πρόταση, αλλά η αργεντίνικη αποικία που δημιουργείται στη Βραζιλία. Η νέα του ομάδα θα είναι η Σάντος του Νεϊμάρ.

Την Ιντεπεντιέντε τελικώς την ικανοποίησε η πρόταση της βραζιλιάνικης ομάδας που δίνει μετρητά 4 εκατομμύρια δολάρια. Η ελληνική ομάδα έδινε 1,5 εκατομμύριο για το 50% και έσβηνε παράλληλα και το χρέος από τη μεταγραφή του Νούνιες. Η προσφορά της Σάντος όμως ήταν ανώτερη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ