2012-07-19 09:00:21
Φωτογραφία για ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΡΟΥΙΣ... ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΡΕΚΟ
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Άλαν Ρουίς βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση του Λεάντρο Γκρέκο.

Πριν λίγες μέρες ο Ολυμπιακός φαινόταν να έχει διακόψει τις συζητήσεις με την Χιμνάσια Λα Πλάτα για την απόκτηση του Αργεντίνου παίκτη, ωστόσο στη συνέχεια βρέθηκε η "χρυσή τομή" με τους μάνατζερ που είχαν εμπλακεί.

Έτσι ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται, σύμφωνα με δημοσίεύματα, να πάρει το δρόμο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ο οποίος αναμένεται να αποκτήσει το 60% των δικαιωμάτων του έναντι περίπου 700-800 χιλιάδες ευρώ.

Παράλληλα ο Λεάντρο Ζαρντίμ έχει δώσει το "ΟΚ" για την απόκτηση και του Λεάντρο Γκρέκο. Οι επαφές με τη Ρόμα συνεχίζονται με την ιταλική ομάδα να επιθυμεί την πώληση του παίκτη και τον Ολυμπιακό να συζητά για το ενδεχόμενο δανεισμού του με οψιόν αγοράς καλύπτοντας το συμβόλαιό του.

Η Ρόμα προτιμά να τον παραχωρήσει στην Πεσκάρα, ωστόσο οι πιέσεις του 26χρονου μέσου, όπως και του Ολυμπιακού, αναμένεται να κλείσουν το θέμα θετικά για τους νταμπλούχους Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στις κορυφαίες μάρκες η Mitsubishi
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στις κορυφαίες μάρκες η Mitsubishi
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ