2012-07-19 08:51:56
Φωτογραφία για Κ. ΤΟΥΡΕ : Olympiacos? Maybe, maybe!
Το παιχνίδι της Σίτι με την Ντινάμο Δρέσδης έχει τελειώσει (0-0) και δίπλα από τη μικτή ζώνη περνάει ο Κόλο Τουρέ, όπου υπήρχαν Έλληνες δημοσιογράφοι.

Αν και οι άνθρωποι ασφαλείας της αγγλικής ομάδας έχουν δείξει σε όλους (ακόμα και στους παίκτες των «γαλάζιων») ότι ο χρόνος δεν είναι άφθονος και ότι η αποστολή πρέπει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στο Σέεφελντ (στην περιοχή που προετοιμαζόταν πέρσι ο Ολυμπιακός και φέτος οι «πολίτες»), ο Κόλο Τουρέ μίλησε για λίγο μαζί τους.

«Ξέρει ο Γιάγια πόσο καλό του έκανε ο Ολυμπιακός», λέει και συνεχίζει:

«Εκτιμάει όλα αυτά που του έχει προσφέρει. Τον έκανε γνωστό στην Ευρώπη και από εκεί άρχισε την μεγάλη πορεία του. Ξέρει κι αυτός, κι εγώ, πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός», απάντησε ο Κόλο στην ερώτηση που του έγινε για τον αδερφό του.

Φυσικά δεν άφησε ασχολίαστα τα άρθρα των αγγλικών, αλλά και ελληνικών εφημερίδων για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Του ζητήθηκε ευθέως να πει τη γνώμη του. Και αυτός, όταν άρχισε να περπατά προς την έξοδο, έκλεισε το μάτι και είπε με νόημα: «Αν είναι πιθανό να έρθω στον Ολυμπιακό; Μπορεί, μπορεί...».

Συγκεκριμένα ο Κόλο Τουρέ στο άκουσμα της λέξης Olympiacos είπε «maybe, maybe».

Αυτό από μόνο του αποτελεί την καλύτερη τροφή για σχόλια. Και φυσικά την καλύτερη ευκαιρία για τη γέννηση σεναρίων...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα μυστηριώδη καρότσια…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα μυστηριώδη καρότσια…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ