2012-07-13 15:26:42
Φωτογραφία για Πήρε Φάρμαρ η Εφές
Η Εφές απέκτησε τον Τζόρνταν Φάρμαρ, που συμφώνησε με την τουρκική ομάδα για τριετές συμβόλαιο έναντι 10.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Αντίπαλος του Ολυμπιακού στη κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας.

Την απόκτηση του Τζόρνταν Φάρμαρ ανακοίνωσε η Αναντολού Εφές που συμφώνησε οριστικά με τον Αμερικανό, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο μισό της χρονιάς στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και συνέχισε στους Νιου Τζέρσεϊ Νετς. Για να πει το "ναι" στους Τούρκους, ο Φάρμαρ θα εισπράξει τα επόμενα τρία χρόνια ...10.5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο 25χρονος Φάρμαρ που έχει ύψος 1.88 έπαιξε τέσσερα χρόνια στους Λέικες και το 2010 μετακόμισε στους Νετς. Πέρσι ήταν μέλος της Μακάμπι για όσους μήνες κράτησε το λοκ-άουτ στο ΝΒΑ και είχε μ.ο 14.1π, 4.7ρ και 4 ασίστ, συνέχισε στο ΝΒΑ, όπου σε 39 αγώνες είχε 10.4π 1.6ρ και 3.3 ασίστ, ισχυροποιεί αφάνταστα την περιφέρεια της Εφές, εν όψει της νέας σεζόν.΄

Πέρσι ο Φάρμαρ έπαιξε σε 7 αγώνες της Ευρωλίγκας και είχε προλάβει να αναδειχθεί MVP της 3ης αγωνιστικής όταν είχε σημειώσει 27π και είχε δώσει 4 ασίστ στη νίκη της Μακάμπι επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Φέτος θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ με την Εφές στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ