2012-07-13 15:19:03
Φωτογραφία για Ευχαριστήρια επιστολή αναγνώστριας προς το Θριάσιο Νοσοκομείο
Συνέχεια από τα Μ.Μ.Ε. προβάλλεται η αρνητική πλευρά των νοσοκομειακών υποδομών, των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Πριν ενάμιση μήνα η μητέρα μου αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύτηκε στο “ΘΡΙΑΣΙΟ” Νοσοκομείο για ένα (1) περίπου μήνα. Αρχικά στη Β’ Παθολογική κλινική και μετέπειτα στη Γ’ Χειρουργική κλινική του “ΘΡΙΑΣΙΟΥ” Νοσοκομείου.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης θα ήθελα να δημοσιοποιήσω και όχι μόνο να το φωνάξω πως το συγκεκριμένο Νοσοκομείο δεν έχει σε τίποτε να ζηλέψει από οποιοδήποτε ιδιωτικό. Εντυπωσιάστηκα από τον αγώνα και τη σκληρή δουλειά τόσο των γιατρών όσο και του νοσηλευτικού προσωπικού που πραγματικά αγωνίζονται με απαράμιλλο ζήλο για να καλύψουν τα κενά ξεπερνώντας κατά πολύ το ωράριο τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή της Β’ Παθολογικής Κλινικής κ. Γεώργιο Κ., στον χειρουργό κ. Γεώργιο Δ. και στους συνεργάτες του, στη Διευθύνουσα κ. Ελένη Ρ. και στο νοσηλευτικό προσωπικό και φυσικά θερμά συγχαρητήρια στον Διοικητή του “ΘΡΙΑΣΙΟΥ” Νοσοκομείου κ. Άγγελο Λ. για την άριστη λειτουργία του Νοσοκομείου του.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Γερμανία ο Γκαρσία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Γερμανία ο Γκαρσία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ