2012-07-09 00:51:52
Φωτογραφία για Σαμαράς προς Τσίπρα: Είστε αβανταδόρος του λόμπι της δραχμής...
Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας τον ότι έχει γίνει «αβανταδόρος του λόμπι της δραχμής».

Σύμφωνα με τον... πρόεδρο της ΝΔ ο μόνος δρόμος για να αποφύγουμε την έξοδο από το ευρώ είναι ανάπτυξη και επενδύσεις και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τρομοκρατεί όσους θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα.

«Το πάρτυ των ανεύθυνων συντεχνιών τελείωσε. Πείτε κύριε Τσίπρα στον κύριο Φωτόπουλο που επάξια εκπροσωπείτε ''Και αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις''», είπε ο κ. Σαμαράς και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να διαλυθούν τα πάντα και να έρθετε να κυβερνήσετε».

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι η κυβέρνηση εξήγγειλε μεγάλες πρωτοβουλίες αποκρατικοποιήσεων και από το καλοκαίρι του 2010 η ΝΔ έθεσε το θέμα της αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας. Μάλιστα, εκτίμησε ότι η Ελλάδα έχει μεγάλο απόθεμα περιουσίας.

Πάντως, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «για να πετύχουμε οτιδήποτε, πρέπει να παραμείνουμε στο ευρώ».

Παράλληλα, είπε ότι όλα τα κόμματα έχουν κάνει σοβαρά λάθη κατά το παρελθόν και κανείς δεν είναι αναμάρτητος.

Κλείνοντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός, είπε ότι η ΝΔ ζητεί ενότητα καθώς «αυτή την εντολή μας έδωσε ο ελληνικός λαός».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ