2012-07-08 19:07:45
Φωτογραφία για Τσίπρας: Θα χάσουν τα λεφτά τους όσοι επενδυτές βάλουν χέρι στη δημόσια περιουσία
Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή:

Να ξέρετε όμως ότι σε αυτή σας την επιλογή δεν θα έχετε απέναντί σας τον ΣΥΡΙΖΑ , αλλά τον Ελληνικό λαό. Έχει δικαίωμα ο ελληνικός λαός να γνωρίζει τι θα κερδίσει και κυρίως τι θα χάσει από την ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου.

Και έχει δικαίωμα ο ελληνικός λαός να μην ...αναγνωρίσει συμφωνίες που εκποιούν τη δημόσια περιουσία και την εκχωρούν έναντι πινακίου φακής. Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν όλοι.

Όσοι μέσα στη διαδικασία ιδιωτικοποιήσεων δεν υπερασπιστούν το δημόσιο συμφέρον θα είναι υπόλογοι έναντι του ελληνικού λαού. Θα λογοδοτήσουν για την λεηλασία.

Και αυτό δεν πρόκειται για προειδοποίηση ούτε για απειλή. Είναι το αυτονόητο και προειδοποιούμε κυρίως τους ριψοκίνδυνους αετονύχηδες αγοραστές. Όσοι τολμήσουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας για να βάλουν στο χέρι δημόσια περιουσία, θα χάσουν τα λεφτά τους. Στον αντίποδα του ξεπουλήματος που επιλέγει η σημερινή τρικομματικη μνημονιακή συγκυβέρνηση εμείς έχουμε τη δική μας στρατηγική για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας .
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ