2012-07-08 19:06:16
Φωτογραφία για Παίκτης της Τότεναμ ο Βερτόνχεν
Τη συμφωνία της με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Γιαν Βερτόνχεν γνωστοποίησε επίσημα η Τότεναμ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά τον Ισλανδό μέσο Γκίλφι Σίγκουρντσον από τη Χόφενχαϊμ, ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός, Γιαν Βερτόνχεν, γίνεται το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Τότεναμ επί εποχής Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να βρουν τη "χρυσή τομή" με τον Άγιαξ μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών και το απόγευμα της Κυριακής ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της συμφωνίας μέσα από την ιστοσελίδα τους.

"Ανακοινώνουμε με χαρά την επίτευξη συμφωνίας με τον Άγιαξ για τη μεταγραφή του Γιαν Βερτόνχεν, με το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης να περάσει από επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Η σεζόν 2011-2012 ήταν η πιο επιτυχημένη μέχρι τώρα στην καριέρα του Βέλγου διεθνούς, παίρνοντας το περιβραχιόνο του αρχηγού στον Άγιαξ στο ξεκίνημα της σεζόν και οδηγώντας την ομάδα του στον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο.


Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του σέντερ μπακ δεν πέρασαν απαρατήρητες αφού ανακηρύχτηκε Παίκτης της Χρονιάς στην Eredivisie αλλά και Παίκτης της Χρονιάς για τον Άγιαξ, σε μία σεζόν που σκόραρε 10 φορές σε 37 εμφανίσεις.

Συνολικά, ο Γιαν έπαιξε σε 220 ματς και πέτυχε 28 γκολ με τη φανέλα του Άγιαξ από το 2006 και έπειτα που έκανε το ντεμπούτο του", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα "σπιρούνια".

Να σημειωθεί ότι λίγο μετά την επίσημοποίηση του deal, ο Βέλγος άσος επιβεβαίωσε τη συμφωνία μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νεκρός στο Λαγονήσι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νεκρός στο Λαγονήσι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ