2012-07-05 11:45:03
Φωτογραφία για Στάση αναμονής για Τσάβες
Ο Κρίστιαν Τσάβες περιμένει... Ολυμπιακό! Η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι εν αναμονή της τελικής κίνησης από την μεριά των πρωταθλητών Ελλάδας που ίσως γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Όπως τόνισε στο gazzetta.gr ο εκπρόσωπός του, Γκουστάβο Γκόνι «εμείς δεν έχουμε κάποια νεότερη ενημέρωση για τον Ολυμπιακό. Θα περιμένουμε και θα δούμε το τι θα συμβεί. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στις επόμενες μέρες. Επισήμως πάντως αυτήν την στιγμή δεν έχουμε κάτι».

Ο Κρίστιαν Τσάβες με άλλα λόγια αναμένει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή ενδέχεται οι ιθύνοντες της ομάδας να έχουν τις τελικές συζητήσεις για τον παίκτη της Μπόκα Τζούνιορς είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή.

Πάντως ο Τσάβες θέλει πολύ να κλείσει στους νταμπλούχους Ελλάδας, κάτι που σημαντικό για μία τέτοια υπόθεση. Η... αφετηρία για το οικονομικό είναι τα 3 εκατ. ευρώ -που ζητά η Μπόκα- με τον Ολυμπιακό να θέλει να ρίξει τα χρήματα στα 2,5 και τα 2 εκατ. ευρώ. Επίσης δεν αποκλείεται το σενάριο της συνιδιοκτησίας.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ