2012-07-01 23:50:09
Φωτογραφία για Ο Μιχάλης Ασλάνης πουλά όλα του τα ακίνητα; Διάψευση
Το πουλάει το σπίτι ... και δεν το λέει μόνο το λαϊκό άσμα αλλά και οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο γνωστός μόδιστρος Μιχάλης Ασλάνης έχει βάλει πωλητήριο σχεδόν σε όλα του τα ακίνητα, ενώ έχουν αρχίσει να έρχονται και οι αγωγές από τους απλήρωτους εργαζομένους του. Σύμφωνα με αναλυτικό ρεπορταζ της Real News, μετακόμισε το ατελιέ του από το Κολωνάκι στου Ψυρρή άρχισαν οι ψίθυροι για οικονομικά προβλήματα.

Στην προσπάθεια του να σώσει την επιχείρηση του ο Μιχάλης Ασλάνης μετακόμισε τον Οκτώβριο του 2010 στην πόλη Σαλβαντόρ ντε Μπαχία της Βραζιλίας και ζώντας κοντά σε ελληνικής καταγωγής φίλους του προσπάθησε να προχωρήσει σε νέα επιχειρηματικά σχέδια, στοχεύοντας πάντα στο ελληνικό κοινό.

Παρόλο που γνωρίζει ότι οι «χρυσές» εποχές της ελληνικής πασαρέλας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ο Μιχάλης Ασλάνης έχει την Ελλάδα στην καρδιά του, για αυτό προσπαθεί να «κρατηθεί» στην ελληνική αγορά σχεδιάζοντας εκτός από νυφικά, παιδικά ρούχα και είδη σπιτιού.


Τα πράγματα όπως φαίνεται δεν πάνε πολύ καλά και έτσι εκτός από το ατελιέ στην Αναγνωστοπούλου, παρελθόν αποτελεί για τον μόδιστρο και το πολυτελές σπίτι του στο Κολωνάκι, στον περιφερειακό του Λυκαβηττού, στο οποίο εδώ και μήνες έχει μπει πωλητήριο.

Παρόλο που έχει βρει πολλούς «θαυμαστές» παρά το υψηλό τίμημα (650.000 ευρώ), το σπίτι δεν μπορεί να πουληθεί λόγω χρεών. Η ακίνητη περιουσία του είναι μπλοκαρισμένη.

Στο σφυρί βγαίνει επίσης και η βίλα του στην Μύκονο, η οποία κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει πολλούς διάσημους.

Το κερασάκι στην τούρτα: Πρώην εργαζόμενοι ετοιμάζονται να ακολουθήσουν την δικαστική οδό διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Την αρχή έκανε ήδη μια πρώην εργαζόμενη, η οποία προχώρησε σε αγωγή.

Μετά το δημοσίευμα που ήθελε τον Μιχάλη Ασλάνη να πουλάει τα σπίτια του λόγω κρίσης, ο γνωστός μόδιστρος μίλησε διαψεύδοντας ότι ο λόγος που έχει βάλει πωλητήριο στα ακίνητα του είναι η κρίση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Ασλάνης έχει βάλει πωλητήριο στο σπίτι του στο Κολωνάκι, στον περιφερειακό του Λυκαβηττού και στην βίλα του στην Μύκονο.

«Κατ αρχάς το σπίτι στην Μύκονο το έχω 22 χρόνια. Εγώ θα σας πω την αλήθεια, γιατί δεν έχω πρόβλημα να πω ψέματα. Το σπίτι αυτό δεν πωλείται, ενοικιάζεται. Ξέρετε εγώ είμαι μόνος μου και είπα να το νοικιάσω όπως κάνουν πολλοί. Και γιατί όχι; Σε τόσο δύσκολες εποχές, είναι σημαντικό να έχεις κάποια χρήματα βοήθεια, έτσι δεν είναι;», λέει και ξεκαθαρίζει ότι το σπίτι στο Λυκαβηττό το πουλάει, γιατί δεν το χρειάζεται πια. «Δεν είναι για ανθρώπους που μένουν μόνοι τους σαν και μένα. Επαγγελματικά δεν με βολεύει καθόλου».

Όσο για τα χρέη, τα οποία όπως σας είχαμε πει αποτελούν εμπόδιο, για την πώληση τους ο κ. Ασλάνης λέει: «Υπάρχουν κάποια χρέη τα οποία λόγω κρίσης καθυστερούν, αλλά είναι μικρά. Είναι σε τρεις υπαλλήλους, τα οποία και θα τα αποδώσω, γιατί άνθρωποι σαν εμένα δεν τους έχουν φάει πενταράκι, όπως λέγανε παλιά», λέει.

Ο γνωστός μόδιστρος μίλησε και για την δικαστική διαμάχη που έχει με τους υπαλλήλους του, οι οποίοι όπως υποστηρίζει τον εξαπάτησαν.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Campeones, campeones!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Campeones, campeones!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ