2012-07-01 23:50:48
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΙΣΠΑΝΙΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 4-0! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Ισπανία για δεύτερη συνεχόμενη φορά είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, αφού επικράτησε πιο εύκολα από ότι θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της, της Ιταλίας που ήταν κατώτερη του αναμενόμενου, με το εμφατικό 4-0.

Ο Νταβίντ Σίλβα στο 14' έβαλε μπροστά στο σκορ την Ισπανία, στο μεγάλο τελικό του Euro 2012, ενώ ο Άλμπα στο 41' διπλασίασε το σκορ των Ισπανών. Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 2- υπέρ της Ισπανίας και στο δεύτερο ημίχρονο όλοι περίμεναν την Ιταλία να αντιδράσει. Κάτι που δεν έγινε ποτέ και ειδικά από το 62' που η Ιταλία αγωνιζόταν με 10 παίκτες, καθώς ο Μότα τραυματίστηκε και ο Πραντέλι έχει κάνει και τις τρεις αλλαγές του... Έτσι οι Ισπανοί κατάφεραν χωρίς να "κόψουν" ταχύτητα να πετύχουν άλλα δυο γκολ με τον Τόρες στο 84' να κάνει το 3-0 και να σερβίρει τέσσερα λεπτά αργότερα (88΄), ένα ακόμα γκολ στον Μάτα ο οποίος «έγραψε» το τελικό 4-0!

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Τσάμπι Αλόνσο, Νταβίντ Σίλβα (59' Πέδρο), Ινιέστα (87' Μάτα), Φάμπρεγκας (75' Τόρες).

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Αμπάτε, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Κιελίνι (21' Μπαλτζαρέτι), Πίρλο, Μαρκίζιο, Ντε Ρόσι, Μοντολίβο (57' Τιάγκο Μότα), Κασάνο (46' Ντι Νατάλε), Μπαλοτέλι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ