2012-06-29 20:29:48
Φωτογραφία για ΕΡΤΣΕΓΚ: ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΕΧΩ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ... ΝΤΟΥΝΤΑ!
Ο Ζόραν Έρτσεγκ αποτελεί και επίσημα παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών Ρωσίας δεν ξέχασε να πει τα... καλύτερα Ντούσαν Ίβκοβιτς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ με τεράστια παράδοση. Κάθε χρόνο η ΤΣΣΚΑ έχει υψηλούς στόχους με πρώτο και καλύτερο την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε παίκτης θέλει να παίξει στην ΤΣΣΚΑ. Είναι ένα όνειρο. Από την άλλη θα υπάρχει πίεση αλλά είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα πάντα. Αν θέλεις να αντεπεξέλθεις στο υψηλότερο επίπεδο πρέπει και να είσαι έτοιμος» ήταν τα πρώτα λόγια του Έρτσεγκ, ο οποίος συνέχισε:

«Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατόν. Δεν με φοβίζει η σκληρή δουλειά. Άλλωστε έχω φοιτήσει στη σχολή του Ντούσαν Ίβκοβιτς» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Σέρβου φόργουορντ.

Μεταξύ άλλων στάθηκε και στο γεγονός ότι θα έχει συμπαίκτη τον Μίλος Τεόντοσιτς, με τον οποίο είχε βρεθεί μαζί στον Ολυμπιακό:

«Είναι ωραίο να είσαι με ανθρώπους που έχει υπάρξει μαζί και μιλάνε την ίδια γλώσσα μαζί σου. Έχουμε βρεθεί μαζί με τον Μίλος δύο φορές! Και μάλιστα έχει παίξει ήδη μια χρονιά πριν από εμένα οπότε θα με κατατοπίσει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αναγνώριση για Αγγελόπουλους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αναγνώριση για Αγγελόπουλους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ