2012-06-24 13:54:15
Φωτογραφία για «ΕΜΠΟΔΙΟ» ΓΙΑ ΜΠΡΟΥΝΟ ΑΛΒΕΣ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ...
Δυσκολεύει η περίπτωση απόκτησης του Μπρούνο Άλβες για τον Ολυμπιακό, καθώς στο... «παιχνίδι» της απόκτησης του, μπήκε και η Γιουβέντους!

Η περίπτωση απόκτησης του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού γίνεται ακόμα πιο δύσκολα, καθώς εκτός του ότι το μέλλον του δεν ήταν ξεκάθαρο, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Ζενίτ Αγίας Πετρόπουλης, υπάρχει και ο συναγωνισμός των πρωταθλητών Ιταλίας.

Σύμφωνα με το "Sky Sport 24", η Γιουβέντους έχει στην μεταγραφική της λίστα το όνομα του Μπρούνο Άλβες, προκειμένου να στελεχώσει την άμυνα της εν όψει της δύσκλης σεζόν που ακολουθεί, καθώς συμμετέχει και πάλι στο Champions League, εκεί όπου οι άνθρωποι της ομάδας, ελπίζουν σε μία δυναμική επιστροφή.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ζενίτ, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας του στον ρωσικό σύλλογο και η Γιουβέντους τον έχει ψηλά στην λίστα της, μαζί με τους Ογκμπόνα, Αστόρι και Ρανόκια.

Αυτό το γεγονός καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την περίπτωση απόκτησης του από τον Ολυμπιακό, εφόσον φυσικά ενεργοποιηθεί για την απόκτηση του η Γιουβέντους.

Η όποια εξέλιξη βέβαια αναμένεται να υπάρξει, στις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, καθώς ο Μπρούνο Άλβες συμμετέχει στο τρέχον Euro, με την φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας και την Τετάρτη (27/6, 21:45) θα αντιμετωπίσει για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, την Ισπανία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ