2012-06-24 13:50:44
Φωτογραφία για Δεν πάει στις Βρυξέλλες ο Σαμαράς
Ο πρωθυπουργός δεν θα ταξιδέψει στις Βρυξέλλες λόγω της βαρύτητας του περιστατικού που απαιτεί ακινησία, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν. Η υγειά του κου Σαμαρά εξελίσσεται ικανοποιητικά, ο ίδιος έχει πλήρη επαφή και επικοινωνία με τους συνεργάτες του και θα βγει από το νοσοκομείο πιθανότατα αύριο το απόγευμα .

Κατηγορηματικοί εμφανίζονται οι θεράποντες γιατροί του πρωθυπουργού σε ό,τι αφορά τον χρόνο που απαιτείται για την αποθεραπεία του ασθενούς, μετά την επιτυχή επέμβαση...

αποκατάστασης αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς, στην οποία υπεβλήθη χθες.

Ο επικεφαλής της ομάδας, τα μέλη της οποίας πραγματοποίησαν την επέμβαση στο μάτι του πρωθυπουργού, Π. Θεοδοσιάδης, τόνισε το πρωί: «Είμαι κατηγορηματικός και δηλώνω ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ταξιδέψει ούτε με αεροπλάνο, ούτε οδικώς, για τη Σύνοδο Κορυφής, που θα γίνει στις 28 και 29 Ιουνίου, στις Βρυξέλλες».


Στον κ. Σαμαρά συστήθηκε ακινησία για τουλάχιστον μία εβδομάδα, περίοδος που απαιτείται για την πλήρη μετεγχειρητική αποθεραπεία.

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν στην Σύνοδο Κορυφής ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών Κ. Χατζηδάκης , ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Χρ.Σταϊκούρας και ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών Γ.Ζανιάς.

Η επέμβαση στο δεξί μάτι του Αντώνη Σαμαρά παρά το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη και λεπτή. Γι αυτό τον λόγο ο διευθυντής της οφθαλμολογικής κλινικής στο Αττικό νοσοκομείο δεν του έδωσε άμεσα εξιτήριο όπως επιθυμούσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αλλά του ζήτησε να παραμείνει ακόμα για 48 ώρες.

Από real.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ