2012-06-24 12:44:05
Φωτογραφία για ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΙΡΛΑΝΔΟ ΟΠΑΔΟ Ο ΚΙΝ
Ο χαμός του 21χρονου Ιρλανδού οπαδού, επισκίασε τη μεγάλη γιορτή του Euro 2012 που διεξάγεται στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Όπως ήδη σας έχουμ ενημερώσει, ο νεαρός οπαδός βρέθηκε νεκρός πριν από λίγες ημέρες σε ένα κανάλι της βόρειας Πολωνίας και ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα.

Ο αρχηγός του ΕΪΡΕ και επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι, Ρόμπι Κιν θέλησε να του αφιερώσει το γκολ που σημείωσε στο 30ό λεπτό του αγώνα με τους Βανκούβερ Γουάιτκαπς. και συγκεκριμένα αφού έκανε το 2-0, έτρεξε προς τον πάγκο της ομάδας του και ύψωσε μία φανέλα που στο πίσω μέρος της έγραφε "RIP Τζέιμς Νόλαν".

"Ήταν ένας νεαρός φίλαθλος που πήγε στην Πολωνία και δυστυχώς πνίγηκε. Όλη η χώρα πενθεί και, προσωπικά, τηλεφώνησα στον πατέρα του για να του εκφράσω τα συλλυπητήριά μου και να του πω πως το μυαλό μου είναι σε αυτόν και την οικογένεια", δήλωσε αρχικά ο Κιν.

Σε ερώτηση για την αφιέρωση είπε: "Οι Ιρλανδοί είμαστε πολύ δεμένοι ο ένας με τον άλλον στις καλές και τις κακές στιγμές. Ο Τζέιμς Νόλαν ήταν ένας φανατικός ποδοσφαιρόφιλος που "χάθηκε" άδικα. Ήταν απλώς μία κίνηση σεβασμού προς το πρόσωπό του".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ