2012-06-24 12:32:02
Φωτογραφία για Τέλος εποχής για τον Βλάνταν Ιβιτς στον ΠΑΟΚ
Ο Βλάνταν Ιβιτς αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον "Δικέφαλο" και το Sport24.gr σας θυμίζει κάποια... top τέρματά του.

Τέλος εποχής για τον Βλάνταν Ιβιτς στον ΠΑΟΚ... Ο Σέρβος ως γνωστόν ενημερώθηκε από τον Ζήση Βρύζα πως δεν θα συνεχίσει στον "Δικέφαλο" και έτσι κλείνει το κεφάλαιο της παρουσίας του στους "ασπρόμαυρους".

Για τέσσερα χρόνια ο Σέρβος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ, μπορεί οι τελευταίες δύο σεζόν να μην ήταν οι καλύτερες δυνατές για εκείνον, όμως η προσφορά του στον "Δικέφαλο" είναι αναμφισβήτητη.

Σε ουκ ολίγα ματς "ξελάσπωσε" τον ΠΑΟΚ, τού "χάρισε" σημαντικές νίκες και πέτυχε καθοριστικά γκολ. Τέρματα για παράδειγνα όπως αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό (για τα πλέι οφ της σεζόν 2009-10) ή απέναντι στον Αγιαξ στην Ολλανδία δεν ξεχνιούνται με τίποτα στους "ασπρόμαυρους"... Κάποιες από τις top στιγμές του τις θυμίζουμε παρακάτω ΠΑΟΚ-Ηρακλής 1-0


Το ματς πλησιάζει προς το τέλος του και ο ΠΑΟΚ είναι ισόπαλος με 0-0. Μέχρι και ο Πάμπλο Κοντρέρας επιστρατεύεται από τον Φερνάντο Σάντος για την επίθεση (!) του "Δικεφάλου" έτσι ώστε να "σπάσει" την άμυνα των παικτών του "Γηραιού". Τελικώς ο Βλάνταν Ιβιτς δίνει την λύση... Μετά από πάσα του Ουρουγουανού ο Σέρβος σουτάρει έξω από την περιοχή διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

ΠΑΟΚ-Ξάνθη 1-0

Ξανά λυτρωτής ο Ιβιτς... Ο ΠΑΟΚ τα βρίσκει σκούρα απέναντι στην Ξάνθη και κινδυνεύει να "πετάξει" δύο βαθμούς μέσα στην Τούμπα. Ο Σέρβος ωστόσο δηλώνει παρών στο φινάλε του αγώνα. Μετά από σέντρα του Λίνο, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και νικά τον Γκσπούρνινγκ δίνοντας ένα ακόμη τρίποντο στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-Αρης 2-0

Αγώνας των πλέι οφ της σεζόν 2009-10... Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αρη στην Τούμπα και ο Βλάνταν Ιβιτς φροντίζει να βάλει από σχετικά νωρίς (στο 26') τον "Δικέφαλο" σε θέση οδηγού. Ο Σέρβος βρίσκεται στην καρδιά της άμυνας των "κιτρίνων" και δεν συγχωρεί... Έπειτα από σέντρα του Βιειρίνια από κοντά κάνει το 1-0, για να ακολουθήσει το τελικό 2-0 με τέρμα του Σαβίνι.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1

Ματς "κλειδί" αυτό με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη για την έξοδο του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την λύση και πάλι δίνει ο Βλάνταν Ιβιτς. Ο Σέρβος παίρνει την πάσα από τον Σορλέν και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Νικοπολίδη. Ο "Δικέφαλος" τελικώς κερδίζει με 0-1 και ουσιαστικά σε αυτό το ματς "κλειδώνει" την συμμετοχή του στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αγιαξ-ΠΑΟΚ 1-1

Το ματς δεν ξεκινά καλά για τον ΠΑΟΚ. Βρίσκεται από νωρίς (13ο λεπτό) πίσω στο σκορ με τέρμα του Λουίς Σουάρες. Ο "Δικέφαλος" "ψάχνει" το γκολ που θα του δώσει πολλές πιθανότητες πρόκρισης και το πετυχαίνει με τον Βλάνταν Ιβιτς. Ο ίδιος φεύγει στην αντεπίθεση και με πολύ όμορφο σουτ νικά τον Στεκέλενμπουργκ, ισοφαρίζει σε 1-1 στο 72' και προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες του Αμστερνταμ Αρίνα, όπου βρισκόταν οπαδοί του "Δικεφάλου".

 

Πηγή:sport24.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ