2012-06-22 13:52:50
Φωτογραφία για ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ... ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΡΣΑΒΙΝ!
Ο αποκλεισμός της Ρωσίας από τη συνέχεια του EURO, μετά την ήττα από την εθνική Ελλάδας έχει επιφέρει κλυδωνισμούς στην «αρκούδα» και ένας από αυτούς που θα έχει… συνέπειες είναι και ο Αντρέι Αρσάβιν! Θεωρείται, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", πολύ πιθανό να χάσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ (είχε δοθεί δανεικός στην Ζενίτ Αγίας Πατρούπολς) επιλέχθηκε να ηγηθεί της ομάδας στο EURO, αλλά στη Ρωσία θεωρούν πως με την παρουσία του δεν δικαιολόγησε αυτήν την τιμή.

Ο ίδιος τόνισε με την επιστροφή στην πατρίδα: «Δεν είναι δικό μας πρόβλημα που δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες, αλλά δικό σας». Λόγια που τον έφεραν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Έτσι, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Αρσάβιν και σύμφωνα με τον Τύπο, ο παίκτης των «κανονιέρηδων» δεν θα συνεχίσει να είναι ο αρχηγός της «αρκούδας». Υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν είναι οι Ιγκνασέβιτς και Σιρόκοφ.

Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη περίοδος για τον Αρσάβιν, καθώς πριν από μερικές μέρες έλαβε τελεσίγραφο από την Άρσεναλ, στην οποία ανήκει, να βρει ομάδα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ