2012-06-20 13:15:05
Φωτογραφία για Συνάντηση με την ΠΑΕ για το γήπεδο
Σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη η συζήτηση της «Μάνας ΑΕΚ» με την ΠΑΕ για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πλήρη συμφωνία στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα για το έργο.

Η Ερασιτεχνική συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ανδρέα Δημητρέλο και κουβέντιασαν για περίπου δύο ώρες. Κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου οι δύο πλευρές συμφώνησαν απόλυτα πάνω στις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν άμεσα για να προχωρήσει το έργο.

Η «Μάνα ΑΕΚ» εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας για την συνάντηση:

«Πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα συνάντηση της διοίκησης της Ερασιτεχνικής με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλο, με θέμα το γήπεδο. Συμφωνήθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών σε όλα τα επίπεδα, με μοναδικό στόχο και σκοπό την κατασκευή του γηπέδου στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι όποιες απαιτούμενες ενέργειες θα γίνουν το ταχύτερο δυνατό, με δεδομένο και το διαφαινόμενο ξεκαθάρισμα του πολιτικού σκηνικού. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο προς ανακοίνωση αυτή τη στιγμή, πέρα από την ειλικρινή διάθεση των δυο διοικήσεων για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια». 

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ