2012-06-18 10:38:03
Φωτογραφία για Οδηγίες για τις εγγραφές σε Παιδ.Σταθμούς και Σχολεία και χάρτες ορίων σχολείων δήμου Πεντέλης
από το Γραφείο Τύπου

1. Σας γνωρίζουμε επί του θέματος τα παρακάτω α. Στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πεντέλης και των τριών (3) Δημοτικών Κοινοτήτων θα εγγραφούν όλα τα νήπια, που θα υποβάλλουν αίτηση, με βάση τα όρια της κάθε Δημοτικής Κοινότητας.

β. Στα υπάρχοντα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία των Δημοτικών Κοινοτήτων Νέας Πεντέλης και Πεντέλης θα εγγραφούν αντίστοιχα οι μαθητές των δύο (2) Δημοτικών Κοινοτήτων. Στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων τα νήπια και οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων θα εγγραφούν, στα έξι(6) δημοτικά σχολεία (1ο-6ο, 3ο-5ο, 4ο, 2ο), ανάλογα με το που κατοικούν μαθητές στα όρια του κάθε σχολείου, σύμφωνα με το συνημμένο 1 πίνακα ορίων ρυμοτομικού.

γ. Στα Γυμνάσια οι μαθητές των Δημοτικών Κοινοτήτων Νέας Πεντέλης και Πεντέλης θα εγγραφούν στο Γυμνάσιο της κάθε Δημοτικής Κοινότητας αντίστοιχα, ενώ στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων οι μαθητές θα εγγραφούν σύμφωνα με τα όρια του συνημμένου πίνακα 2.


δ. Οι μαθητές του Λυκείου θα εγγραφούν στο μοναδικό Λύκειο της κάθε Δημοτικής Κοινότητας σύμφωνα με τα όρια της κάθε Δημοτικής Κοινότητας.

2. Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών στα σχολεία ο Δήμος έχει προγραμματίσει την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 σύσκεψη με του Διευθυντές Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης για ένα πρώτο έλεγχο ρύθμισης των προβλημάτων που θα ανακύψουν με τις εγγραφές.

3. Όμοια σύσκεψη θα προγραμματισθεί σύντομα και θα υλοποιηθεί για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, αμέσως μετά την ολοκλήρωση κατασκευής του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Πεντέλης.

4. Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2012 – 2013, αρχές του μηνός Σεπτεμβρίου, ο Δήμος σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Α΄θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης θα δώσει τελική λύση στο θέμα, πάντοτε με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη και τη διατήρηση της ηρεμίας στη μαθητική κοινότητα.

5. Οι κ.κ. Διευθυντές των σχολείων παρακαλούνται στη σύσκεψη θέματος να προσέρχονται με συγκεκριμένα στοιχεία και προτάσεις για το θέμα.

6. Οι Διευθύνσεις Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης, προς τις οποίες κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται να συμμετάσχουν στη σύσκεψη που προγραμματίζει ο Δήμος για το θέμα.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης

Δημήτριος Στεργίου - Καψάλης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο εφιάλτης του Αντώνη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο εφιάλτης του Αντώνη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ