2012-06-12 16:55:54
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ...ΔΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετά το χθεσινό διάλογο που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην Σούπερ Λίγκα, μίλησε στην εκπομπή Focus Sports, αναφέροντας:

«Όποιος τα βάζει με τον Παναθηναϊκό, θα μας βρίσκει απέναντι. Πρέπει όλοι να μάθουν ότι ο Παναθηναϊκός θα απαντά στους επικριτές του. Αναφορικά με την αδειοδότηση, κινηθήκαμε σύμφωνα με τη νομιμότητα και αν με ρωτάτε, πιστεύω ακόμη ότι ο κύριος Μαρινάκης δε θέλει ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω την προσκόλλησή του σε ένα θέμα χωρίς στοιχεία».

Απορία... Ως τι μιλάει ο Βασίλης Κωνσταντίνου;

Ο Μαρινάκης όπως λέει λοιπόν, δε θέλει ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό. Και λοιπόν; Μην τον...ακούτε! Έχει σημασία τι θέλει για εσάς; Εσείς τι κάνατε και κάνετε γι'αυτό; Κάντε τον επιτέλους λίγο ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό μήπως και αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, βαρέθηκαμε κάθε χρόνο να είμαστε πρώτοι με μεγάλη διαφορά.Δεν έχουμε πια όρεξη να κάνουμε πλάκα στους φίλους μας "βάζελους".


Βρείτε τη...φόρμουλα,είτε με τιτιβίσματα,είτε με άραβες,είτε με ενωτικές κινήσεις που τη μία μέρα δημιουργήθηκαν και την επόμενη...διαλύθηκαν,είτε με δάνεια είτε με ότι άλλο θέλετε και...μπορείτε (αν μπορείτε) τέλος πάντων.

Κάτι τελευταίο... Κάποιοι πέρσι έλεγαν να μην πέφτει λάδι στη...φωτιά! Τους θυμάται κανείς;

Kαι μία τελευταία απορία... Τόσα χρόνια,ακόμα να μάθετε ότι μόνο ΑΝ μας κοιμήσετε έχετε κάποιες ελπίδες να κάνετε κάτι; Ακόμα να μάθετε ότι στη κόντρα με το λιμάνι είστε χαμένοι ΑΠΟ ΧΕΡΙ; Ε, μην απορείτε μετά γιατί δεν αλλάζει η μοίρα σας... Κοιτάχτε να καπαρώστε τη δεύτερη θέση για το επόμενο πρωτάθλημα και αφήστε τ'άλλα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το μέλλον μου είναι ο ΠΑΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Το μέλλον μου είναι ο ΠΑΟΚ"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ