2012-06-12 16:55:15
Φωτογραφία για Το μέλλον μου είναι ο ΠΑΟΚ
 Ο Λευτέρης Σακελλαρίου μίλησε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μετά από τον δανεισμό του και επισήμανε ότι το μέλλον του είναι ο ΠΑΟΚ. Με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μεταξύ άλλων τόνισε πως με τον ΠΑΟΚ είχε μιλήσει πριν αναλάβει ο Δερμιτζάκης, ενώ αναφέρθηκε και στους Λίνο και Σταφυλίδη. Αρχικά είπε: «Μπαίνω στο πρόγραμμα σιγά – σιγά. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα. Το μέλλον μου είναι ο ΠΑΟΚ και είναι το μόνο που σκέφτομαι». Για το αν είχε κάποια επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: «Δεν έχω κάποια επικοινωνία που να ξέρω κάτι παραπάνω. Με τον Γιώργο Δώνη δεν μίλησα καθόλου.

Είχα κάποιες επαφές με τον Κωνσταντινίδη, αλλά όχι κάτι παραπάνω. Σαν επαγγελματίας πρέπει να είμαι στην πρώτη προπόνηση. Πρέπει να γυρίσω και από κει να δω πως θα πάνε τα πράγματα». Για τους στόχους του ΠΑΟΚ και για την χρονιά που τελείωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που χρειάζεται να πρωταγωνιστεί
. Την χρονιά αυτή είχε κάποιες διακυμάνσεις, αλλά πρέπει να κοιτάξει μπροστά η ομάδα». Για τους Λίνο και Σταφυλίδη που αγωνίζονται στην ίδια θέση: "Ο Σταφυλίδης είναι μικρός και έχει να δώσει πολλά, ενώ από τον Λίνο έχουμε να πάρουμε πράγματα. Από κει και πέρα εμείς οι μικρότεροι πρέπει να συνεχίσουμε τον δικό μας δρόμο». Για το τι του έχει μείνει από τον ΠΑΟΚ: «Από τον ΠΑΟΚ έχω να θυμηθώ πολλά. Ο κόσμος η γεμάτη Τούμπα το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ…». Για αν ήρθε στον ΠΑΟΚ με εισήγηση Δερμιτζάκη: «Με τον ΠΑΟΚ είχα μιλήσει πριν αναλάβει ο Δερμιτζάκης, από την εποχή που ήταν εκεί ο Μπερέτα. Το μέλλον μου είναι ο ΠΑΟΚ και αυτό που θέλω είναι να παίξω για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ