2012-06-12 10:12:48
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΠΑΙΚΤΕΣ
Έχουν περάσει μόλις 10 ημέρες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά στον Ολυμπιακό έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν, με το θέμα του προπονητή να αποτελεί προτεραιότητα για τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Το θέμα της τεχνικής ηγεσίας είναι αυτό που θα λυθεί πρώτα απ’ όλα -όπως είναι λογικό- σχετικά με τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς και παρόλο που ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι ελεύθερος, πρώτα θα μιλήσει με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ η οποία επιθυμεί την παραμονή του Σέρβου στην ομάδα. Ραντεβού πάντως ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει καθοριστεί ακόμα -όπως αναφέρει η SportDay- επομένως χρειάζεται υπομονή από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, είναι δεδομένο ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα κινηθούν για την απόκτηση ενός Έλληνας ψηλού με τα ονόματα των Καββαδά και Μαυροειδή να είναι αυτά που ακούγονται περισσότερο. Μάλιστα δεν αποκλείεται να αποκτηθούν και οι δύο, ενώ σίγουρα ο ρόλος του ένα θα είναι διαφορετικός από του άλλου.

Ωστόσο κοινός παρονομαστής είναι το γεγονός ότι και οι δύο σέντερ έχουν συμβόλαιο με τους Πανιώνιο και Μπιλμπάο αντίστοιχα, ενώ πάντα στο προσκήνιο είναι και ο ελεύθερος Μάικ Μπράμος αλλά τίποτα δεν θα προχωρήσει πριν ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ