2012-06-01 17:23:18
Φωτογραφία για ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ: ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ... ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΠΙΕΣΗ
Τις ίδιες πιθανότητες δίνει στον ΠAO και τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου στη φετινή Α1 μπάσκετ, ο Στράτος Περπέρογλου.

Αύριο (02/06, 19.00), στο ΣΕΦ, θα διεξαχθεί ο 5ος και τελευταίος τελικός του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ των «αιωνίων», με τον 28άχρονο φόργουορντ των «πράσινων» να αναφέρει σχετικά:

«Είναι ο τελικός των τελικών… Η σειρά πήγε στο πέμπτο παιχνίδι και δεν χωρούν προγνωστικά όταν μιλάμε για έναν τέτοιο αγώνα. Και οι δύο ομάδες έχουν πιθανότητες στη νίκη, η οποία είναι αυτονόητο πως αποτελεί στόχο μας».

Είπε ακόμα Για το πώς θα πρέπει να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός, για να φθάσει στο «διπλό» τίτλου: «Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εμείς από την πλευρά μας είναι να παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια στο ΣΕΦ. Θα πρέπει να είμαστε περισσότερο μαχητικοί και ένα καλό δείγμα είναι το πώς παρουσιαστήκαμε στον τέταρτο τελικό στο ΟΑΚΑ».

Για το εάν αισθάνονται την πίεση του αποτελέσματος: «Η πίεση είναι στην πλευρά του Ολυμπιακού, αλλά αυτό μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα στην πράξη. Κάθε φάση, κάθε λεπτομέρεια μπορεί να παίξει το ρόλο της και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ