2012-05-31 20:03:16
Φωτογραφία για Απαντά ο Μπάγεβιτς, ακολουθεί ο Μπρίτο
Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται να έχει δώσει την απάντησή του στον Γιώργο Σπανό ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Με το που θα τελειώσει το θέμα του προπονητή, ο Ατρόμητος θα μπει σε διαδικασία συζήτησης με τον Έντου Μπρίτο.

Στο Περιστέρι αισιοδοξούν ότι ο Μπάγεβιτς θα αποδεχθεί την πρόσκληση-πρόκληση και θα επιστρέψει στους πάγκους προκειμένου να βοηθήσει τον Ατρόμητο να ανέβει ένα ακόμα σκαλοπάτι. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν πει το «ναι» που περιμένουν στα Δυτικά Προάστια, υπάρχει έτοιμο plan b.

Με το που θα τελειώσει το θέμα του νέου προπονητή, ο Ατρόμητος θα μπει σε διαδικασία επαφών με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν ήτοι τους Σφακιανάκη, Αναστασάκο και Μπρίτο. Ο τελευταίος θα είναι ο πρώτος που θα περάσει την πόρτα του γραφείου του Γιάννη Αγγελόπουλου, με τους Περιστεριώτες να έχουν πάντως ανταγωνιστή στο κυνήγι εξασφάλισης της υπογραφής του. Κι αυτό διότι ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει προσεγγίσει εδώ και πολύ καιρό τον Βραζιλιάνο, πολύ πριν έρθει και σε επαφή με τον Γιώργο Δώνη. Και δεδομένου ότι η σύντροφος του Μπρίτο είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, θεωρείται πολύ πιθανό αυτή η λεπτομέρεια να παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του Μπρίτο.

sportaction.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ