2012-05-30 09:30:04
Φωτογραφία για Ζαρντίμ: «Μεγάλο κλαμπ ο Ολυμπιακός»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως θα ήταν θετικός στο να αναλάβει τους ερυθρόλευκους μετά το διαζύγιο με την Μπράγκα. Σημαντικές εξελίξεις μέσα στην ημέρα.

Ο 37χρονος τεχνικός της Μπράγκα αναμένεται να επισημοποιήσει σήμερα το διαζύγιό του με τον Πορτογαλικό σύλλογο. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε μια πολύ αξιόλογη πορεία με την Μπράγκα στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα, όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση πίσω από Μπενφίκα και Πόρτο.

Ο Ζαρντίμ φέρεται να έχει ανέβει στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, και δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα Πρωταθλητής: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα. Αυτή τη στιγμή είμαι προπονητής της Μπράγκα και δεν το θεωρώ σωστό να πω οτιδήποτε. Πιθανότατα αύριο (σήμερα Τετάρτη) το βράδυ να μπορώ να σας πω περισσότερα. Κάναμε μια συνάντηση και έχουμε προγραμματίσει ένα ραντεβού για αύριο με τη διοίκηση της ομάδας για να συμφωνήσουμε την λύση της συνεργασίας μας.


Μέχρι τότε δεν θέλω να αναφέρω τίποτα για προτάσεις και επαφές, γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω κάτι. Ο εκπρόσωπός μου μπορεί να κάνει επαφές, αλλά εγώ του έχω ζητήσει να με ενημερώσει μόλις διακοπεί η συνεργασία μου με τη Μπράγκα».

Εν συνεχεία, ο τυπικός όπως φαίνεται Ζαρντίμ, δεν αντιστάθηκε στο να μιλήσει για το ενδεχόμενο να βρεθεί στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας: «Υποθετικά πάντα, δεν έχω πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλο κλαμπ και σίγουρα ενδιαφέρει κάθε προπονητή. Επιτρέψτε μου όμως να μην πω κάτι περισσότερο. Καλέστε με αύριο που πιθανότατα θα έχω αυτή τη δυνατότητα», κατέληξε ο Ζαρντίμ που προφανώς έδειξε πως - αν μη τι άλλο – δεν υπάρχει μόνο καπνός....

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ