2012-05-30 09:28:21
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Επιθυμία Φερέιρα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό
Η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν είναι ένα από τα βασικά μελήματα της ΠΑΕ.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώνουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα με αυτό το θέμα. Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον Φερέιρα και τον ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις, παρουσιάζοντάς του τα δεδομένα για την αδειοδότηση, όπου τα νέα είναι αισιόδοξα.

Από τον Παναθηναϊκό ενημέρωσαν τον Πορτογάλο τεχνικό ότι άμεσα θα καθοριστεί και το τελικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πράσινη», αυτή αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι αύριο (31/05), αφού Παναθηναϊκός και Φερέιρα θέλουν να ξεκαθαρίσει γρήγορα το τοπίο. Πάντως, το πιο πιθανό είναι το ραντεβού να γίνει σήμερα (30/05), με την προϋπόθεση να έχει τελειώσει το ζήτημα της εκδίκασης της αδειοδότησης.

Ο Φερέιρα είναι θετικός στο ενδεχόμενο της παραμονής του στην ομάδα, με την οποία έχει δεθεί και σύμφωνα με το περιβάλλον του η επιθυμία του είναι να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στους «πράσινους». Ωστόσο, απαραίτητη παράμετρος είναι να αδειοδοτηθεί ο Παναθηναϊκός. Παράλληλα, επιθυμεί να πάρει διαβεβαιώσεις ότι θα υπάρχει σταθερή διοίκηση και δεν θα υπάρχει η περσινή οικονομική αβεβαιότητα. Επίσης, θα ζητήσει να υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο που θα διατηρήσει την ομάδα σε υψηλά επίπεδα.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ