2012-05-30 09:14:03
Φωτογραφία για Αφαίρεσαν τις πινακίδες δεκάδων οδηγών
Χωρίς πινακίδες αυτοκινήτων έμειναν δεκάδες κάτοικοι της Ορεστιάδας, οι οποίοι δε γνώριζαν και δεν είδαν τα απαγορευτικά σήματα σε κεντρικό δρόμο της Ορεστιάδας. Όλα έγιναν το Σάββατο, στην οδό Πανταζίδου, στο τμήμα της κεντρικής πλατείας Ορεστιάδας.

Το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας έχει αποφασίσει, λόγω των έργων που γίνονται στην πλατεία να απαγορευτεί η διέλευση όλων των οχημάτων, εκτός των οχημάτων τροφοδοσίας για συγκεκριμένες ώρες της μέρας. Για το λόγο αυτό έχουν τοποθετηθεί και απαγορευτικές πινακίδες. Επικουρικά έχουν μπει και πτυσσόμενες πινακίδες. Το Σάββατο κάποιος μετακίνησε τις πτυσσόμενες πινακίδες κι έτσι δεκάδες οδηγοί οι οποίοι δε γνωρίζουν για την απαγόρευση και δεν πρόσεξαν τα υπόλοιπα σήματα, μπήκαν στην απαγορευμένη περιοχή. Το αποτέλεσμα ήταν η τροχαία και να τους γράψει και να τους αφαιρέσει τις πινακίδες, καθώς ήταν παράνομοι.

Οι οδηγοί είναι παραβάτες και ο ΚΟΚ επιβάλει να τιμωρηθούν.


Ο δήμος, αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την απόφαση που έλαβε το δημοτικό του συμβούλιο δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση για να ενημερώσει τους πολίτες (όπως κάνουν άλλοι δήμοι, πχ ο Δήμος Αλεξανδρούπολης), αλλά αρκέστηκε στα σήματα και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες στο να τοποθετεί χαρτάκια ενημέρωσης σε αυτοκίνητα που στάθμευαν στο συγκεκριμένο τμήμα της Πανταζίδου). Περίπου 30 οδηγοί έχουν μείνει χωρίς πινακίδες επειδή ήταν παράνομοι.

Απ’ όσο γνωρίζουμε όμως δεν έχει βεβαιωθεί καμία παράβαση σε αντιδήμαρχο του Δήμου Ορεστιάδας, ο οποίος ΠΑΡΑΝΟΜΑ στάθμευσε το ιδιωτικού του αυτοκίνητο σε χώρο στάθμευσης για ΑΜΕΑ, μπροστά από το Δημαρχείο πριν μερικούς μήνες. Δε λέμε ότι η μη βεβαίωση παράβασης έγινε σκόπιμα, είναι σίγουρο όμως ότι έγινε αντιληπτή αν όχι από τη δημοτική αστυνομία (που το γραφείο της βρίσκεται ακριβώς απέναντι), τουλάχιστον από πολίτες και δημοτικούς υπαλλήλους.
thrakinea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στάση στα τρόλεϊ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στάση στα τρόλεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ