2012-05-26 18:15:30
Φωτογραφία για «Κομμένα τα Ράλι», λέει η Lotus στον Raikkonen!
Ο Kimi Raikkonen εξέφρασε την επιθυμία του να λάβει μέρος στο Ράλι Φινλανδίας που διεξάγεται 2-4 Aυγούστου, κατά την διακοπή του Πρωταθλήματος της F1, αλλά οι επικεφαλής της Lotus, μετά τα όσα συνέβησαν πέρσι με τον Robert Kubica, έσπευσαν να του κόψουν την όρεξη.

Ο Eric Boullier συζήτησε το θέμα με τον Φινλανδό πιλότο στο Monaco και εν συνεχεία σε δηλώσεις του στο Autosport είπε: «Καθίσαμε με τον Kimi μέσα στη μέρα και το συζητήσαμε.

Το συμβόλαιό του δεν του επιτρέπει να τρέξει σε αγώνα Ράλι. Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να το κάνει μετά από όσα συνέβησαν πέρσι με τον Robert. Κατάλαβε απόλυτα την κατάσταση και το θέμα έκλεισε».

Ο Raikkonen αγωνίστηκε στο WRC για 2 σεζόν, το 2010 και το 2011 οδηγώντας αυτοκίνητα της Citroen. Καλύτερο αποτέλεσμά του ήταν η 5η θέση που πήρε στην Τουρκία το 2010.

«Η F1 και τα Ράλι είναι δύο εντελώς διαφορετικά σπορ. Στα Ράλι όλα είναι διαφορετικά. 'Ok' έχεις σημειώσεις αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι σε περιμένει στην επόμενη στροφή. Ήξερα ότι τα Ράλι είναι σκληρά καθώς είχα κάνει κάποιους αγώνες στο παρελθόν, αλλά είναι διαφορετικά τα πράγματα όταν αγωνίζεσαι στο κορυφαίο επίπεδο. ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολα. Φυσικά και ήθελα να τα πάω καλύτερα. Αλλά δεν έχω 'τελειώσει'. Θέλω να επιστρέψω, το πότε όμως δεν το γνωρίζω», λέει ο iceman.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ