2012-05-26 17:57:14
Φωτογραφία για Δυσαρεστημένος με την στάση μετόχων ο Αλαφούζος
Για την στάση ορισμένων μετόχων, εννοώντας τους Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Νικόλα Πατέρα μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ μιλώντας με φίλους του Παναθηναϊκού στο twitter αναφέρθηκε στην στάση ορισμένων, αλλά και στους… Δώνη και Φερέιρα.

"Τι έχει πάει στραβά σε σχέση με το αρχικό πλάνο; Υπάρχει plan b; Ο χρόνος της Ευρώπης τελειώνει. Αφού δεν βοηθούν οι μέτοχοι"... ήταν η τοποθέτηση που προκάλεσε την αιχμηρή απάντηση Αλαφούζου: "Εκτός από την επιδεινούμενη κατάσταση και την απογοητευτική στήριξη από κάποιους μετόχους το σχέδιο προχωράει ικανοποιητικά".

Μεταξύ άλλων τοποθετήσεων ο Αλαφούζος κράτησε αποστάσεις για όσα του ζήτησε να σχολιάσει οπαδός του τριφυλλιού ως προς τη συνέπεια λόγων και έργων του Ανδρέα Βγενόπουλου, μιλώντας όμως για γύρισμα σελίδας:

"Ξέρω ότι η θέση σας είναι λεπτή, ούτε περιμένω να υιοθετήσετε ότι σας γράφω. Το 2008 πήγα στο πεδίο του Άρεως, γιατί μου άρεσε το όραμα που μου δημιούργησε ο κ. Ανδρέας, αλλά συνεχώς επιβεβαιώνει την πιάτσα "ως ο άνθρωπος που κάνει τον χρυσό κάρβουνο".


Αλαφούζος: "Και εγώ πήγα στο πεδίο του Άρεως. Τώρα έχουμε γυρίσει σελίδα και προσπαθούμε να πάμε προς τα εμπρός!".

Πάντως η κουβέντα του Αλαφούζου με τους οπαδούς είχε και στιγμές πιο... χαλαρές, με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ να απαντάει με χιούμορ στο: "Άσε τον Φερέιρα και κλείσε τον Δώνη Άμεσα! Μην τον προλάβει ο Σαμαράς και τον πάρει στη ΝΔ".

- Χα χα, μετά τον Ιούνιο εμείς θα πάρουμε τον Σαμαρά μεταγραφή. Δεν ξέρω όμως σε τι θέση να τον βάλουμε"...

Και η επιστροφή του οπαδού: "Ωχ. Ελπίζω όχι τον Α. Σαμαρά, αλλά τον Γ. Σαμαρά. Καλημέρα".

Απάντησε και στα περί δικής του συμμετοχής στο όλο εγχείρημα με χρηματικό ποσό ή απλά της πρότασης για τη δημιουργία του Σωματείου: "Συνεισφέρω ανάλογα με τις δυνατότητές μου. Το κάνω με όλη μου την καρδιά όπως και στο μέλλον πολλοί άλλοι".

Ο Αλαφούζος απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις, ζήτησε υπομονή απ' τον κόσμο για το δάνειο που θέλει να εξασφαλίσει για την ΠΑΕ, ενώ στην πολυδιαφημισμένη υπόθεση του πρίγκιπα η τοποθέτησή του ήταν ξεκάθαρη: "Γιατί λοιπόν δεν βάζει κάποια χρήματα για να σωθεί η ομάδα; Μήπως εκπροσωπείτε συμφέροντα που απλά θέλουν την καταστροφή;".

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως το πλάνο του για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού θα προχωρήσει ανεξάρτητα από πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις εκφράζοντας και σχετική αισιοδοξία με το "Η ζωή συνεχίζεται", ενώ στο κεφάλιο προπονητή ήταν αινιγματικός: "Δεν μπορώ να σας πω. Προς το παρόν δυστυχώς η προσπάθεια μας επικεντρώνεται στην διάσωση μας. Λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι πιο σαφής. Πάντως δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Όλοι μας! Ελπίζω τουλάχιστον για την ομάδα μας να μην σας απογοητεύσουμε".

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ