2012-05-23 15:40:20
Φωτογραφία για Βροχή από σφαίρες στην Ηλιούπολη και τρελή καταδίωξη μέχρι τον Πειραιά..Τον πανικό σκόρπισαν νωρίτερα δύο αδίστακτοι ληστές, οι οποίοι εισέβαλαν σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Πλ.Κανάρια στην Ηλιούπολη και αφού άρπαξαν χρήματα με την απειλή όπλων, εγκατέλειψαν την μοτοσικλέτα που είχαν ως
Τον πανικό σκόρπισαν νωρίτερα δύο αδίστακτοι ληστές, οι οποίοι εισέβαλαν σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Πλ.Κανάρια στην Ηλιούπολη και αφού άρπαξαν χρήματα με την απειλή όπλων, εγκατέλειψαν την μοτοσικλέτα που είχαν ως μέσο διαφυγής και με την απειλή των όπλων κατέβασαν μία άτυχη γυναίκα από το αυτοκίνητό της, ένα ασημί γκολφ, με το οποίο και διέφυγαν.

Ακολούθησε καταδίωξε από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έφτασαν στο σημείο, ενώ οι δράστες δεν δίστασαν να πυροβολήσουν πολλές φορές εναντίον των αστυνομικών, ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί κανείς. Στην Λ.Αμφιθέας οι ληστές για να κρύψουν τα ίχνη τους αποφάσισαν να αλλάξουν και πάλι αμάξι. Αυτή τη φορά επέλεξαν ένα ταξί. Οι δράστες μάλιστα πυροβόλησαν στο πόδι τον άτυχο άντρα και του πήραν το ταξί.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε και στο ύψος του ΣΕΦ, οι ένοπλοι ληστές αποφάσισαν και πάλι να αλλάξουν αυτοκίνητο, όπου και πάλι με την απειλή των όπλων κατέβασαν έναν διερχόμενο οδηγό ταξί από το αυτοκίνητό του και συνέχισαν με αυτό. Πλέον οι έρευνες των αστυνομικών έχουν επικεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, ενώ ο τραυματισμένος οδηγός ταξί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.


Στο δρόμο τους βρέθηκε μια γυναίκα με ένα ασημί αυτοκίνητο. Με τα όπλα στα χέρια απείλησαν τη γυναίκα

την ανάγκασαν να κατέβει από το αυτοκίνητό της και συνέχισαν με αυτό.

Λίγο πιο μακρυά όμως η ομάδα ΔΙΑΣ τους εντόπισε και πάλι. Οι δράστες αυτή τη φορά δεν δίστασαν να βγάλουν τα όπλα και να πυροβολήσουν τους αστυνομικούς, ευτυχώς χωρίς να βρουν στόχο.

Στο ύψος της Αμφιθέας οι ληστές για να κρύψουν τα ίχνη τους αποφάσισαν να αλλάξουν και πάλι αμάξι.

Αυτή τη φορά επέλεξαν ένα ταξί. Ο άτυχος οδηγός προσπάθησε να αντιδράσει και τότε ο ένας από τους ληστές τον πυροβόλησε στο πόδι ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στο δρόμο.

Άρπαξαν το ταξί και άρχισαν να κινούνται στην παραλιακή προς Πειραιά.

Στο ύψος του ΣΕΦ οι δράστες ακινητοποίησαν ακόμη ένα ταξί. Με την απειλή των όπλων ανάγκασαν τον οδηγό να κατέβει και άρπαξαν το όχημα.

Το ταξί που άρπαξαν οι δράστες στο ΣΕΦ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή της Καστέλας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μάλιστα και χαρτονομίσματα στο δρόμο κοντά στο ξενοδοχείο και έτσι εστιάζουν στο χώρο τις έρευνες.

φωτο-βιντεο newsit
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ