2012-05-23 15:36:03
Φωτογραφία για Εκνευρισμός στα Σκόπια μετά το φιάσκο του Σικάγου
Βράζουν οι Σκοπιανοί από τα (μη) αποτελέσματα της συνόδου του ΝΑΤΟ στο Σικάγο και από την επομένη της ολοκλήρωσης των εργασιών άρχισαν τα λιβελογραφήματα και οι άκομψες επιθέσεις κατά πάντων!

Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, ο Γκιόργκι Ιβάνοφ, ο οποίος όπως σας είχε ενημερώσει το www.pentapostagma.gr εκπροσώπησε τη χώρα του στο Σικάγο, εξέφρασε την οργή του για τη μη πρόσκληση ένταξης στη Συμμαχία, αλλά κυρίως για το ότι παρά τις σκόρπιες δηλώσεις που επικαλούνταν οι Σκοπιανοί ότι γίνονταν όλον αυτόν τον καιρό και ήλπιζαν στο αν έρθει το θέμα στην ατζέντα από κάποια άλλη χώρα (ΗΠΑ, Τουρκία κ.λπ.) τα Σκόπια αγνοήθηκαν και κανένας ηγέτης δεν μίλησε για το θέμα! Ως εκ τούτου υπήρξε ομόφωνη απόφαση από τα 28 κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ, με την οποία επαναβεβαιώθηκαν οι αποφάσεις του Βουκουρεστίου και των επόμενων συνόδων κορυφής, ότι δηλαδή για να ενταχθεί η ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, θα πρέπει να επιλυθεί πρώτα το ζήτημα της ονομασίας.


Μετά τον Σκοπιανό πρόεδρο τη σκυτάλη πήραν τα χθεσινά δημοσιεύματα στα ΜΜΕ των Σκοπίων, όπου οι ηγέτες των κρατών μελών και η Ελλάδα κατακεραυνώθηκαν για το ότι αγνόησαν την ΠΓΔΜ και την ενταξιακή της πορεία για ακόμα μία φορά.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο ακραίων απόψεων «δημοσιογράφος» Βελκόβσκι ο οποίος σε άρθρο του προτείνει στην πολιτική ηγεσία της χώρας του να αγνοήσει από εδώ και στο εξής το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και να τους αφήσει να ασχοληθούν με την Ελλάδα και τα οικονομικά προβλήματα των οργανισμών και των μελών τους! Το www.pentapostagma.gr σας παρουσιάζει μόνο ένα μικρό δείγμα του παραληρήματος του Σκοπιανού ο οποίος για να πείσει περί της ορθότητας των γραφομένων του ανέφερε ένα παράδειγμα που θεός οίδε πώς το σκαρφίστηκε: «Όταν ένας οδηγός φωνάζει μία πόρνη μέσα στο αμάξι του και της λέει πως δεν έχει λεφτά, απλά η πόρνη τον αγνοεί»!!!

Τώρα αν με αυτή την παρομοίωση ο πολυγραφ(ικ)ότατος Βελκόβσκι νομίζει πως κολάκευσε τη χώρα του (την οποία παρομοίασε με πόρνη), πάμε πάσο!

pentapostagma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ