2012-05-23 15:29:30
Φωτογραφία για Μπαμ στον Ατρόμητο, τέλος ο Δώνης!
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου αποτελεί ο Γιώργος Δώνης, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε με τον Γιώργο Σπανό και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Ατρόμητου το πρωί της Τετάρτης και αποφασίστηκε να μην συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, έπειτα από τρία χρόνια απόλυτα άριστης συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο νεαρός προπονητής φέρεται να έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από ομάδα του Κατάρ, όπως τον έχει ενημερώσει και ο μάνατζέρ του, Πέρι Οβιρίμ. Μάλιστα τα χρήματα της πρότασης αυτής δεν πρόκειται να τα βρει ο Γιώργος Δώνης ούτε σε άλλη ελληνική ομάδα, ούτε σε σύλλογο εκτός Κατάρ.

Μάλιστα εκτός από το Κατάρ, ο Γιώργος Δώνης φέρεται να εξετάζει και την προοπτική του ΠΑΟΚ, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ζήσης Βρύζας δείχνει διατεθειμένος να τον φέρει στην Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα που ο Λάζλο Μπόλονι είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον «δικέφαλο του Βορρά».

Επίσης, ο νεαρός τεχνικός βρίσκεται πάντα στην λίστα και του Παναθηναϊκού, εφόσον δεν παραμείνει στο «τριφύλλι» ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να βάλει «κάτω» όλες τις προτάσεις που θα έχει τις επόμενες μέρες και να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ