2023-08-09 17:18:20
Φωτογραφία για Την Παρασκευή 18 Αυγούστου στο Κάστρο της Βόνιτσας το Θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας παρουσιάζει την παράσταση Απόψε κάνω μπαμ
Το Θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας παρουσιάζει την Θεατρική παράσταση με τίτλο:

¨Απόψε κάνω μπαμ¨. Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την παράσταση εφαρμογής του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Κατά την διάρκεια της χρονιάς που διανύσαμε μέχρι και σήμερα οι εκπαιδευόμενοι στο εργαστήριο διδάχθηκαν βασικές αρχές της θεατρικής τέχνης με ιδιαίτερη έμφαση στην εκφορά του λόγου την υποκριτική, αυτοσχεδιασμό, κινησιολογία και αγωγή του λόγου.

Την Παρασκευή 18/08/2023 στις 9:00 μ.μ. στο Κάστρο της Βόνιτσας σας καλούμε να παρακολουθήσετε το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Πρόκειται για συρραφή μονολόγων μεγάλων δραματουργών του σύγχρονου θεάτρου:Άντον Τσέχωφ, Ζαν Κοκτώ, Ντάριο Φο, Φράνκα Ράμε, Κριστιάν Ντουράνγκ, Κωστούλα Μητροπούλου, Γιώργος Μανιώτης Το θέμα που πραγματεύεται η παράσταση είναι η ¨απόσταση¨ της λογικής από την τρέλα και το πώς η κοινωνία μας συναισθάνεται αυτήν την μοιραία συνάντηση. Η παράσταση μας είναι κωμωδία, αλλά η ¨γεύση της γλυκόπικρη¨. Σας περιμένουμε!


Γιώργος Παυλιδάκης

Ηθοποιός – Σκηνοθέτης

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες–επικοινωνία::6984310043- 2643022232 e-mail:[email protected]

Επιλέγουμε να αξιοποιήσουμε τη δημιουργικότητα μας στο θέατρο και να "επενδύσουμε" στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

Η εκδήλωση είναι συνδιοργάνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας Λευκάδας

ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ