2012-05-22 17:58:54
Φωτογραφία για ΡΙΧΝΕΙ... «ΓΕΦΥΡΕΣ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΝΤΟΜΙΝΓΚΟΣ
Ρίχνει γέφυρες προς την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Ντομίνγκος Πασιένσια, προκειμένου να υπάρξουν νέες συζητήσεις σχετικά με την πιθανότητα συνεργασίας τους, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Sport24.gr", που επικαλείται πηγές από την Πορτογαλία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από τη στιγμή που ο Βίτορ Περέιρα δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Πόρτο, όπως ισχυρίζονται οι συμπατριώτες του Πορτογάλου τεχνικού είναι δύσκολο να ανατραπεί το στάτους κβο και να καταλήξει στον πάγκο της αγαπημένης ομάδας του ο Πασιένσια.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, η διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και Ντομίνγκος δεν είναι μεγάλη και η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν προχώρησε εξαιτίας των απαιτήσεων του 43χρονου προπονητή που επιθυμούσε να φέρει μαζί του στο Ρέντη ένα επιτελείο που θα απαρτίζεται από έξι-εφτά συνεργάτες του, ενώ ανασταλτικό παράγοντα αποτέλεσε και το γεγονός ότι εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.


Το σημοσίευμα ισχυρίζεται πάντως, ότι το θέμα με το συμβόλαιο του Ντομίνγκος είναι τυπικό.

Η Σπόρτινγκ δεν τον έχει αποζημιώσει, ωστόσο σε περίπτωση που συμφωνήσει με άλλο σύλλογο θεωρείται βέβαιο πως θα βρεθεί η χρυσή τιμή με τα "λιοντάρια της Λισαβόνας".

Αναφορικά με το τεχνικό επιτελείο, όπως διαρρέεται θα μπορούσε να αρκεστεί σε τρεις-τέσσερις το πολύ συνεργάτες του. Η θέληση του πρώην προπονητή της Μπράγκα να αναλάβει τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας είναι δεδομένη.

Άλλωστε, όπως υποστηρίζει δεν υπάρχει μεγαλύτερο δέλεαρ από το Τσάμπιονς Λιγκ για κάθε προπονητή. Μέσα από τις επιτυχίες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα μπορέσει να πραγματοποιήσει το μεγάλο όνειρο του, να καθοδηγήσει την Πόρτο.

Τελειώνοντας το δημοσίευμα αναφέρει πως εωρείται σίγουρο πως μετά το αρχικό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις, ο Πορτογάλος προπονητής θα παρουσιαστεί πιο διαλλακτικός σε περίπτωση που γίνει νέος γύρος συζητήσεων. Είναι ενδεικτικό πως ο Πασιένσια περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις στο θέμα του διαδόχου του Ερνέστο Βαλβέρδε και όσο αυτός δεν βρίσκεται, τόσο ελπίζει ο Πορτογάλος σε μια επαναπροσέγγιση με τους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
GPS, ετών 82!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
GPS, ετών 82!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ