2012-05-22 17:54:06
Φωτογραφία για Ο Τσίπρας είναι ο Θαθανδρέου του 2012
Επίθεση εξαπέλυσε στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντας τον «Θαθανδρέου του 2012, φαντασιόπληκτο νέο που πιστεύει ότι μπορεί να γίνει Τσεγκεβάρα και ιμιτασιόν Ανδρέα Παπανδρέου».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ περί «Ολαντρέου» είπε πως «η έπαρση και η αλαζονεία είναι κακοί σύμβουλοι». Στη συνέχεια εξαπέλυσε βολές κατά των θέσεων που διατηρούν ορισμένες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά θέματα(Σκοπιανό, ΑΟΖ κτλ), ενώ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ, στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, όπως είπε, «υπάρχει κίνδυνος να μας αρπάξει η Τουρκία».

Ο κ. Ψωμιάδης καταλόγισε στο ΣΥΡΙΖΑ ανευθυνότητα, εξέφρασε την ανησυχία ότι μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου μπορεί να προκύψουν «επικίνδυνες καταστάσεις» και είπε πως «δεν θα αφήσουμε τη χώρα να γίνει Βόρεια Κορέα». Επίσης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «στρατολόγησε» τη Χρυσή Αυγή με τα επεισόδια και τις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας.


Ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι μιλάει με τον Πάνο Καμμένο, τον Γιώργο Καρατζαφέρη και στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε ότι «ρίχνει νερό στον μύλο του ΣΥΡΙΖΑ και θέλει να φέρει τους κομμουνιστές στην εξουσία» και πρόσθεσε «Ο Καμμένος έχει τραβήξει το σχοινί. Το μέλλον του είναι αβέβαιο. Με εμένα επικεφαλής στην προεκλογική εκστρατεία, έχουν τελειώσει οι διαρροές της ΝΔ προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες στη βόρεια Ελλάδα».

Για τον πρόεδρο του ΠΑΟΣ< κ. Γιώργο Καρατζφέρη δήλωσε πως τον στεναχώρησε η στάση που τήρησε, επισημαίνοντας πως «πρέπει να γυρίσουν όλοι πίσω στην κεντροδεξιά παράταξη χωρίς αστερίσκους», ενώ επικρότησε την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ