2012-05-22 17:52:04
Φωτογραφία για Επιτέλους ας μας πουν τι θέλουν στον ΣΥΡΙΖΑ να ξέρουμε κι εμείς, αναγνώστης αγανακτεί με τη στάση του κόμματος
"Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στη ΝΕΤ, ο κ. Βούτσης, αφού επισήμανε πως αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει την αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου με κάθε τρόπο, σημείωσε πως... η επόμενη κίνηση θα είναι η προσφυγή στο λαό και σε δημοψήφισμα.

Το δημοψήφισμα θα θέτει στους πολίτες το θέμα της παραμονής της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ."

Ρε παιδιά αποφασίστε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ τι θέλετε! Επαναδιαπραγμάτευση ή καταγγελία; Άλλα την μια μέρα άλλα την άλλη! Ο Τσίπρας πριν 2 μέρες έλεγε καταγγελία! Το πρόγραμμά τους το αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο! Άσε το άλλο! Ρε παίδες, τον Νοέμβριο όλοι μαζί δεν τα χώναμε στον Γιωργάκη που είπε για δημοψήφισμα για το ευρώ; Τώρα λέτε τα ίδια; Γιατί να πιστέψω ότι κάτι θα αλλάξετε; Μάλλον τα ίδια θα κάνετε! Και πως να μην τα κάνετε τα ίδια, αφού πλέον οι ψηφοφόροι σας είναι οι πρώην πασοκοι συνδικαλιστές, σας στηρίζουν με μένος και λύσσα παντού, που έχασαν την μάσα και ψάχνουν να την βρουν ξανά! Κρίμα γιατί κάποιοι που δεν φταίνε σας πίστεψαν! Αλλά έχει δίκιο η Παπαρήγα! Μιας από τα ίδια είστε και εσείς, και όπως είπε χαρακτηριστικά "Αν καταγγείλουν το μνημόνιο να μου τρυπήσετε την μύτη".

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ