2012-05-22 13:13:10
Φωτογραφία για Α. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: Η φοράδα,το αλώνι και το face control
Άνετος – αλλά ιδιαίτερα καυστικός – δείχνει για τις αποχωρήσεις βουλευτών από το ΛΑΟΣ ο βουλευτής κ. Αστέριος Ροντούλης: »Ε, και λοιπόν τι έγινε; Χ (…)  η φοράδα στο αλώνι! Έφυγε  ο Α, έφυγε ο Δείνα, ποιός τους έφτιαξε αυτούς; Ποιος τους ανέδειξε; Ένας κόσμος από κάτω που δίνει αγώνα, ένας κόσμος που δεν του αρέσει το DNA της προδοσίας. Κεντροδεξιά μέτωπα δεν στήνονται με ζυμώσεις προδοσίας και δεν εδράζονται πάνω σε προδοτικά DNA», είπε νωρίτερα στον Βήμα FM.

Σε άλλο σημείο είπε:

»Εμείς έχουμε προδώσει κάποιον; Εδώ γίνεται το εξής παιχνίδι. Προσπαθούν να θέσουν ενώπιον του λαού ένα τεχνητό δίλημμα. Πίσω από αυτήν την προμετωπίδα της δήθεν δεξιάς, που θα αντιπαρατεθεί με το δήθεν «μπαμπούλα», γιατί χρειάζονται έναν «μπαμπούλα», τον κ. Τσίπρα με την δήθεν αριστερά του, γίνεται ένα παιχνίδι. Βάζουμε μπροστά την προμετωπίδα αυτή για να δικαιολογήσουμε πιρουέτες, κωλοτούμπες, για να διασώσουμε τη βουλευτική μας έδρα, τη στιγμή που ο κόσμος πεινάει, η νεολαία μας γίνεται μετανάστης, η νεολαία μας είναι στο πεζοδρόμιο και ψάχνει να βρει μια εργασία των 400 ευρώ. Κάποιοι προσπαθούν να διασώσουν τα προνόμιά τους, τα λεφτά τους, τις έδρες τους, τα 5 χιλιάρικα της βουλευτικής αποζημίωσης για να «τη βγάλουν».


Σχετικά με το αν έχει ευθύνες ευθύνες αυτός που έφερε τα συγκεκιμένα πρόσωπα στο κόμμα.

»Τα κόμματα είναι εκκλησίες. Ένας μπαίνει, ένας βγαίνει. Υπάρχει face control; Τα στερνά δείχνουν τα πρώτα και στα στερνά κάποιοι έδειξαν τις προσωπίδες τους. Ένας άνθρωπο υφίσταται πιέσεις στη ζωή του. Είτε μπορεί να τις αντέξει, είτε όχι».

 prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ