2012-05-22 13:07:04
Φωτογραφία για ΤΡΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Ο Ολυμπιακός την περίοδο της προετοιμασίας για τη σεζόν 2012-13, αναμένεται να δώσει τρία πολύ δυνατά φιλικά με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο λόγος γίνεται για τους αγώνες με Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Νιούκαστλ, όπου θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ερυθρολεύκων:

-Στις 4 Ιουλίου οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στου Ρέντη από τις διακοπές τους.

-Δύο ημέρες μετά (6/7) θα μεταβούν στην Αυστρία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 18/7.

-Στις 22 Ιουλίου οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα πάνε στην Πορτογαλία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, όπου και θα δώσουν τα τρία αυτά φιλικά, με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να είναι η πρώτη αντίπαλος, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν και σε μίνι τουρνουά με Πόρτο και Νιούκαστλ.

-Δεν αποκλείεται επίσης ο Ολυμπιακός να δώσει φιλικό με την Ρόμα στις 2 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να δουν από κοντά την ομάδα οι ομογενείς, όπως συνέβη και στην Αυστραλία.

Βέβαια όλα θα κριθούν και από το νέο προπονητή που θα έρθει στον Ολυμπιακό και θα αποφασίσει κάποια πράγματα για την προετοιμασία και τα φιλικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ