2012-05-22 13:05:08
Φωτογραφία για Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ο ξαφνικός γάμος είχε σκοπό… το χρήμα
Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ (Mark Zuckerberg) έκανε έναν βιαστικό γάμο για να αποκλείσει την Πρισίλα Τσαν (Priscila Chan) από τα 20 εκατομμύρια δολάρια που θα κέρδιζε με την είσοδο της εταιρείας του στο χρηματιστήριο. Ωστόσο, ο Μαρκ παντρεύτηκε την Πρισίλα μόλις μία μέρα μετά την κατάθεση του πορτοφόλιού του στο χρηματιστήριο και – σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνια – εάν κάποιος πουλήσει την εταιρία που διέθετε πριν το γάμο, ακόμα και την επομένη του γάμου, τότε η νύφη δεν έχει κανένα νομικό δικαίωμα επί της περιουσίας.

«Είναι πολύ απλό. Φανταστείτε έναν ζωγράφο ο οποίος φτιάχνει ένα έργο πριν τον γάμο και το πουλάει αμέσως μετά τον γάμο. Όλα τα κέρδη από την πώληση του έργου τα δικαιούται ο καλλιτέχνης και μόνο», δηλώνει η ειδική στα διαζύγια διασήμων -και πρώην Disso Queen- Λάουρα Γουάσερ (Laura Wasser), στο TMZ.

Στην περίπτωση βέβαια που το Facebook ανεβάσει τις μετοχές του στο μέλλον, τότε η Πρισίλα θα δικαιούται το 50% από όλα τα κέρδη Πάντως, αρνητικά σχολιάστηκε και η γλώσσα του σώματος στις γαμήλιες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τον Ζούκερμπεργκ στο Facebook, καθώς οι νιόπαντροι στέκονταν σαν ξένοι μεταξύ τους.


Η είδηση του γάμου έγινε γνωστή από την αλλαγή στο status του Ζούκερμπεργκ στο προφίλ του. Ακόμη και οι καλεσμένοι στην – αξίας 4.500.000 δολαρίων – έπαυλη του ζευγαριού στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια, νόμιζαν ότι η πρόσκληση αφορούσε το πάρτι για την αποφοίτηση της Πρισίλα από την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου!
radar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ