2012-05-21 17:58:09
Φωτογραφία για ΟΣΦΠ: Παρέλαση υποψήφιων προπονητών
Ο Ολυμπιακός και η Λίβερπουλ είναι οι δύο ομάδες που δυσκολεύονται να κλείσουν προπονητή. Ξεπερνούν τους 15 οι κόουτς για τους οποίους γράφτηκε ότι ενδιαφέρονται οι Ερυθρόλευκοι του Πειραιά. Στα χνάρια τους βαδίζουν οι Κόκκινοι του Λίβερπουλ. Οι Ισπανοί κκ. Ουνάι Εμερι, Πεπ Γκουαρδιόλα, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και εσχάτως ο Ολλανδός κ. Φρανκ ντε Μπουρ είναι τα πρώτα ονόματα που αναγράφηκαν στη λίστα της αγγλικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στην υλοποίηση της δέσμευσης του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ότι ο αντικαταστάτης του κ. Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανακοινωθεί στις αρχές Ιουνίου. Με δεδομένο μάλιστα ότι πακέτο DVD με τα φετινά παιχνίδια των πρωταθλητών Ελλάδας έφυγε προ μηνός προς άγνωστη ευρωπαϊκή κατεύθυνση, το πιθανότερο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει συγκεκριμένο στόχο.

Από τους προπονητές τα ονόματα των οποίων «έπαιξαν» με τον Ολυμπιακό, τρεις έχουν βρει ομάδα. Ο κ. Εμερι στην Σπαρτάκ Μόσχας, ο Κροάτης κ. Σλάβεν Μπίλιτς στην Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ ο Ισπανός κ. Χοσέ Μίτσελ άφησε να εννοηθεί ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Σεβίλλη.


Στην επικαιρότητα παραμένει το ενδιαφέρον των Ερυθρολεύκων για τον κ. Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ της Λεβάντε και τον Αργεντινό κ. Εκτορ Ραούλ Κούπερ της τουρκικής Ορντσουσπορ. Ο πρόεδρος της τελευταίας διέψευσε ότι ο κ. Κούπερ συζητάει με τον Ολυμπιακό, λέγοντας μάλιστα ότι ο 57χρονος Αργεντινός προπονητής απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε προ μηνός από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Το τελευταίο διήμερο στην λίστα των υποψήφιων να αναλάβουν τον Ολυμπιακό προστέθηκαν τα ονόματα των Γερμανών κκ. Μπερτ Σούστερ και Κριστόφ Ντάουμ, του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ κ. Λάζλο Μπόλονι, του Ισπανού κ. Μιγκέλ Πορτουγκάλ ο οποίος πριν έξι μήνες απολύθηκε από την Σανταντέρ, αλλά και του Νορβηγού κ. Τροντ Σόλιντ ο οποίος είχε εργαστεί στον Ολυμπιακό από το 2005 έως το 2007. Ο τελευταίος διέψευσε πάντως ότι του έγινε πρόταση.

Εν ολίγοις οι προπονητές που συνεχίζουν να φλερτάρουν με τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι ο κ. Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ ο οποίος δεν είναι όμως ελεύθερος από την Λεβάντε, ο Σέρβος κ. Μίροσλαβ Ντζούκιτς ο οποίος ανέβασε την ισπανική Βαγιαδολίδ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο Ισπανός κ. Χοσέ Λουίς Ολτρα ο οποίος ανέβασε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ο επίσης Ισπανός κ. Ρομπέρτο Μαρτίνεθ που δεν έχει ανακοινώσει ακόμη αν θα παραμείνει στην Γουίγκαν, ο κ. Κούπερ που διατηρεί καλές σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη και ο Πορτογάλος κ. Ντομίνγκος Πασιένσια ο οποίος όσο δεν έχει ομάδα θα παραμένει στους στόχους των Ερυθρολεύκων.

Στο μεταξύ το επόμενο 48ωρο αναμένεται καθοριστικό για την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου με τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Ούλοφ Μέλμπεργκ. Ο μάνατζερ του Ιμπαγάσα που είναι και μάνατζερ του κ. Κούπερ αναμένεται να συναντηθεί με τον κ. Μαρινάκη. Ο Μέλμπεργκ δεν έχει δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του, αν δηλαδή θα αποδεχθεί τους όρους του Ολυμπιακού για μονοετές συμβόλαιο με δικαίωμα ανανέωσης από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Ταυτόχρονα αγγλικά δημοσιεύματα επιμένουν ότι η Εβερτον σκοπεύει να πληρώσει την ρήτρα και να ντύσει στα γαλάζια τον Ούγγρο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Μπάλας Μέγιερι. Ο τελευταίος βλέποντας ότι προορίζεται για βασικός από τον Ολυμπιακό, το πιθανότερο είναι ότι αναζητεί τρόπο να αυξήσει τις αποδοχές του. Παρεμπιπτόντως, ο έτερος γκολκίπερ του Ολυμπιακού, ο Βορειοϊρλανδός Ρόι Κάρολ κλήθηκε στην εθνική ομάδα της πατρίδας του για επικείμενα φιλικά ματς.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το upskirt της Μενεγάκη (Photo)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το upskirt της Μενεγάκη (Photo)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ