2012-05-21 17:55:04
Φωτογραφία για 2.500€ για φαγητό και καφέ
Την Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 2.500,00€, για τη συνδιοργάνωση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Κουντούρας, Εκδήλωσης με θέμα... «ΓΙΟΡΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ» που πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου 2012 στην Κουντούρα του Δήμου Καντάνου Σελίνου Ν. Χανίων.

Το συνολικό κόστος της εκδήλωσης προϋπολογίζεται στο ποσό των 10.000,00 € και με το ποσό των 2.500,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. θα καλυφθεί μέρος δαπάνης για την προσφορά γευμάτων και διαλειμμάτων καφέ.

Ενδιαφέρον θα έχει η άποψη του νέου Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για τις τόσο σημαντικές γιορτές κάποιων προϊόντων που γίνονται σε πολλές περιοχές. Σε καμία περίπτωση δεν λέμε όχι σε κάτι που θα βοηθήσει την διαφήμιση του προϊόντος στο καταναλωτικό κοινό, στις αγορές. Και το σίγουρο είναι ότι οι τοπικές κοινωνίες που παράγουν κάθε προϊόν δεν νομίζουμε να έχουν ανάγκη διαφήμισης του ιδρώτα τους. Αλλά να δίνονται τόσα χρήματα για μια τοπική γιορτή και όταν δεν την διοργανώνει τουλάχιστον κάποια ομάδα παραγωγών για την προσφορά γευμάτων και καφέ τότε τα λόγια είναι περιττά.

agroschannel.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Deutsche Bank: Μήπως θέλετε το... Geuro;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Deutsche Bank: Μήπως θέλετε το... Geuro;
Αν αποκλειστεί η ΑΕΚ….
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αν αποκλειστεί η ΑΕΚ….
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ