2012-05-21 17:57:02
Φωτογραφία για Οι πέντε πιο ενοχλητικοί τύποι στο γυμναστήριο
Πηγαίνετε συχνά στο γυμναστήριο...

Αν ναι, τότε πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε τα παρακάτω. Και αν αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε έναν από αυτούς τους τύπους ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να γυμνάζεστε στο δωμάτιό σας. Ή, τέλος πάντων να σταματήσετε να είστε αυτός ο τύπος.

1. Ο άντρας στον καθρέφτη

Από την ώρα που πατάει το πόδι του στο γυμναστήριο, δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω του. Είναι σχεδόν τρομακτική η ένταση με την οποία κοιτάζει τον εαυτό του. Πιθανότατα φοράει χρυσή αλυσίδα και έχει μαλλιά καρφάκια. Αν κάποιο όργανο είναι μακριά από τον καθρέφτη, απλά δεν υπάρχει γι’ αυτόν. Αν κάποιο είναι στον καθρέφτη δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκουμπιστεί από εκει, οπότε ξεχάστε το και σεις.

2. Ο Cirque du Soleil

Αυτός ο άντρας δεν γυμνάζεται σαν φυσιολογικό άτομο. Δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί αν δεν χρησιμοποιήσει όλες τις μπάλες που είναι διαθέσιμες ή αν δεν κρεμαστεί ανάποδα από κάπου. Σίγουρα υπάρχουν καινούργιες τεχνικές να δοκιμάσεις, αλλά είναι ανάγκη να κάνεις δύο ρόδες και να πηδήξεις πάνω από κάποιον για να τελειώσεις τις ασκήσεις σου;


3. Ο φωνακλάς

Γυμνάζεται, και θέλει να το μάθει όλος ο κόσμος. Ξεφυσάει σαν ατμομηχανή και οι ήχοι που βγάζει κυμαίνονται από απλές κραυγές μέχρι γελοίες φράσεις του στυλ, «Είμαι ο πρώτος!» και «Πάρ’τα!»

4. Ο ειδικός

Αυτός ο επονομαζόμενος γκουρού του γυμναστηρίου θεωρεί καθήκον του να περιφέρεται στο χώρο και να δίνει συμβουλές. Δεν ανήκει στο προσωπικό του γυμναστηρίου αλλά πιστεύει ότι τα ξέρει όλα καλύτερα από αυτούς. Το αστείο είναι ότι δεν είναι και στην καλύτερη φυσική κατάσταση αν και περνάει ατέλειωτες ώρες κοντά στα όργανα. Ίσως γιατί πάντα είναι κοντά σε αυτά και ποτέ πάνω σε κάποιο από αυτά.

5. Ο μπλαμπλάς

Ο μπλαμπλάς έχει μια πετσέτα πεταμένη ανέμελα στο λαιμό του, για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι γυμνάστηκε και σήμερα. Αυτό που κάνει όμως είναι να παρακολουθεί τους άλλους να γυμνάζονται και να πιάνει κουβέντα αράζοντας στο διπλανό όργανο. Κρατήστε τα ακουστικά σας στα αυτιά σας και αποφύγετε την οπτική επαφή.

fashionlove.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αν αποκλειστεί η ΑΕΚ….
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αν αποκλειστεί η ΑΕΚ….
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ